Anahtar Kelimeler:

Töre Bir Can Aldı

Töre Bir Can Aldı

Töre İnfazcıları Kırıkkale`de Yakalandı.

 

Şanlıurfada’da vatani görevini yapan Ağrılı Cihan Kaya ile kaçarak evlenen ve bir aylık hamileyken 22 Nisan’da kendisini Şanlıurfa’dan ziyarete gelen kardeşi F.E. tarafından bıçaklanarak öldürülen Esra Kaya cinayetinin azmettiricisi olduğu iddiasıyla aranan ağabeyi Yusuf E. Ve amcası Cevahir E. Kırıkkale’de yakalandı.
 
Namusumuzu Temizlemem Gerekiyor
Ablası Esra Kaya’yı öldüren F.E.’nin ifadesinde emri ağabeyinden aldığını söyledi. F.E., ağabeyinin kendisini sık sık telefonla arayarak, “Bizim hakkımızda sağda solda konuşuyorlar. İnsan içine çıkacak yüzümüz kalmadı. Namusumuzu temizlemem gerekiyor” dediğini, cinayette kullandığı bıçağı da aynı gün Ağrı’ya gelen ağabeyi Yusuf E.’nin temin ettiğini söyledi.
 
Kırıkkale’de Yakalandı
Cinayet Masası ekipleri soruşturmayı derinleştirdi. Ekipler F.E.’nin ifadeleri doğrultusunda ağabeyi 22 yaşındaki Yusuf E. ve amcası 45 yaşındaki Cevahir E.’yi aramaya başladı. Olaydan sonra ortadan kaybolan ağabey ve amca polisin tektik-takibi sonucu Kırıkkale’de yakalandı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülerek ilk ifadeleri alınan Yusuf ve Cevahir E. daha sonra cinayetin işlendiği Ağrı’dan gelen ekiplere teslim edildi.    


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli