Anahtar Kelimeler:

Sevgi Yolunda Sevgi Gösterisi

Sevgi Yolunda Sevgi Gösterisi

Kırıkkale Oğuz Saygın`ı Ağırladı.

 

Sevgi Yolu Saygın’ı ağırladı
Kişisel Gelişimci Yazar Oğuz Saygın’ın Kırıkkale Üniversitesinde verdiği seminerin ardından Sevgi Yolu Kitapevinde okurları ile buluştu. Okurları ile bir süre sohbet eden Saygın, kitaplarını imzaladı.
 
Kişisel Gelişim Semineri
Kırıkkale Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr Şenol Kantarcı’nın organizasyonu ile Üniversite’de basına kapalı düzenlenen seminere 300’e yakın öğrenci katıldı. Türkiye’nin en tanınmış ve sevilen eğitimcilerinden olan, yazdığı kitaplar ve katıldığı seminerlerle kişisel gelişim alanında önemli bir yere sahip olan Oğuz Saygın öğrencilere; Sınavlara hazırlanırken stresten arınma, hızlı ve kalıcı öğrenme, anlamayı kolaylaştırma ve hızlandırma, Bilinçdışındaki kayıtlardan kaynaklanan öğrenme engellerini kaldırma ve sınav anında öğrenilmiş bilgileri hatırlama gibi konularda anlatımlarda bulundu.
 
Sıcak Diyalog
Seminerindeki samimi anlatım tarzıyla ve öğrencilerle kurduğu sıcak diyalogla dikkat çeken Saygın, motivasyon, etkili iletişim ve sağlıklı karar verme becerilerinin gelişmesi, beden-zihin uyumu sağlayarak yaşam kalitesinin yükselmesi, zarar veren davranışlardan kurtulma, kişinin iç çatışmalardan kurtulup kendisiyle barışması, stresten uzak bir yaşam sürme gibi konularda öğrencilere örneklerle anlatımlar sundu. Seminerin ardından kitaplarını alan öğrencilerle Sevgi Yolu Kitap Evinde buluşan Oğuz Saygın, öğrencilerle bir süre sohbet etti.
 
Kitaplarını İmzaladı
Aynı zamanda kitaplarını da imzalayan Saygın, Sevgi Yolu Kitap Evinde Kırıkkale’deki kitap okuma alışkanlıkları ve kişisel gelişim alanına olan ilgi ile ilgili bilgi aldı. Türkiye’nin en tanınmış kişisel gelişimcilerinden birisi olan Saygın’ın kendilerine yaptığı ziyaretten ve kitaplarını Sevgi Yolu Kitap Evinde imzalamasından duydukları mutluluğu dile getiren Ramazan Zengin “Kitapları ilgiyle okunan Türkiye’nin en tanınmış Kişisel Gelişimcilerinden birisi olan Oğuz Saygın’ın Kırıkkale Üniversitesinde verdiği seminerin ardından Kitap Evimize gelerek öğrencilerle sohbet etmesi bizleri mutlu etti. Kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. Saygın, kendisine gösterilen ilgi nedeniyle Sevgi Yolu Kitap Evi işletmecilerine teşekkür etti.



  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu