Anahtar Kelimeler:

Şehide Son Görev

Şehide Son Görev

Şehit Ahmet Eryılmaz, Son Yolculuğuna Uğurlandı.

 

Giresun’da mayın patlaması sonucu şehit düşen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ahmet Eryılmaz, memleketi Kırıkkale’de gözyaşları içinde toprağa verildi. Eryılmaz için düzenlenen askeri cenaze törenine binlerce Kırıkkaleli katıldı.
Kırıkkale Atatepe Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle omuzlar üzerinde top arabasına taşınan Eryılmaz, kortej eşliğinde Rektörlük kavşağına getirildi. Buradan da cenaze arabasına alınan Eryılmaz’ın naaşı, Bahşılı Şehitliği’nde toprağa verildi.
Binlerce Vatandaş Katıldı
Eryılmaz için düzenlenen cenaze törenine başta Kırıkkale Valisi, Kırıkkale milletvekillerinden Osman Durmuş ve Vahit Erdem, Kırıkkale Belediye Başkanı, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü, Kırıkkale Garnizon Komutanı, Kırıkkale İl Jandarma Alay Komutanı, siyasi parti temsilcileri, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda Kırıkkaleli vatandaş katıldı.
Terör Lanetlendi
Şehit astsubay Ahmet Eryılmaz için düzenlenen cenaze törenine katılan ailesinin oldukça üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Cenaze törenine katılan binlerce Kırıkkaleli de attıkları sloganlarla terörü ve terör örgütü PKK’yı lanetledi. Vatandaşlar, “Şehitler ölmez vatan bölünmez, “Şehidim hakkını helal et bize”, “İmralı Apo’ya mezar olacak” şeklinde sloganlar attı.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli