Anahtar Kelimeler:

Çerikli`ye Dev Yatırım

Çerikli`ye Dev Yatırım

Belediye Başkanının Sevindirici Haberi

 

Çerikli Belediye Başkanı Ömer Sakarya ve AKP ilçe başkanı Kudret Altınok’un girişimleriyle Türkiye’nin dev holdingler arasında bulunan Yıldızlar holdingin Çerikli’de kurmak istediği maden rafinesi nihayet gerçekleşiyor. İşletmenin bölgeye ciddi istisnam sağlicağı bölgeyi ticari anlamda kalkındıracağı düşünülüyor.
Arsa İle İlgili Sözleşmeler Tamam
Delice tapu müdürü Veli Sabancı’lar Çerikli Tavaözü Köyünde bulunan 4319500 m2 yerin satışı tapuların devriyle gerçekleşti. Sakin Yeşilyurt Enisa gayrimenkul yatırım danışmanlık yönetim kurulu üyesinin de gelerek satışının Yıldızlar  holdingin teşvikler müdürü Ayhan Tan Yıldızlar holding adına sözleşmeyi imzalayarak fabrikanın temelinin en kısa zamanda atılacağını söyledi.
Çerik’li için İş İmkanı Doğacak
Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Çerikli Başkanı Ömer Sakarya yatırımın bölgeye faydalı olacağını ilk etapta 1500 kişinin işe alınacağını fabrikanın tamamlanması halinde de 4500 kişi bu fabrikada iş bulacaktır. Yatırımın gelmesinde bizleri yalnız bırakmayarak katkısı olan AKP İlçe Başkanı Kudret Altınok’a ve AKP Kırıkkale Millet Vekili Turan Kıratlı’yada teşekkür etti.
Haberkale


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli