Anahtar Kelimeler:

"Kaç Baba Kaç" Tiyatro Sergilendi

"Kaç Baba Kaç" Tam Bir Komedi

“Kaç Baba Kaç” Tam Bir Komedi

Kırıkkale Kültür Merkezi’de sergilenen “Kaç Baba Kaç” isimli komedi oyunu Cengiz Küçükayvaz tiyatrosu tarafından sergilendi. 2 perdelik oyunu izleyen seyirciler gülmekten kendilerini alamadılar. Tiyatroya ilginin az olmasına rağmen izleyenlerin büyük beğenisini topladı. “Kaç Baba Kaç” oyunun sonunda tiyatro severler sanatçıları ayakta alkışlandı.
Kırıkkale Valisi Yusuf Hakan Güner’in eşi Berrin Güner, tarafından izlenen “Kaç Baba Kaç” oyunun yazarı Ray Cooney, çeviren Haldun Dormen, yönetmenliğini Levent Ünsal’ın yaptığı Cengiz Küçükayvaz tiyatrosu oyuncuları, Cengiz Küçükayvaz, Levent Ünsal, İrfan Kangı, Serap Üstün, Cüneyt Sarıhan, Birgül Ulusoy, Tolga Öz, Fulya Albayrak, Gazenfer Gündüz, Nurcan Elver ve Atilla Pekdemir rol aldılar.
Beklenmedik Bir Ziyaretçi
Kırıkkale izleyicisini gülmekten kıran oyunun konusu, hastanede görev yapan doktorun Nöroloji Konferansı’nın açılış konuşmasını yapacak olan David için bu konuşma çok önemlidir, çünkü bu konuşmanın başarısı rektörlük yolunda önünü açacaktır. Doktorun çok değişik sürprizlerle karşılaşmasını konu alan oyun seyircileriyle buluştu.
Tiyatro sonrası Cengiz Küçükayvaz yaptığı konuşmada “Kırıkkale büyük bir il ama ne yazık ki tiyatroya olan sevginin az olması beni üzdü” dedi.
Tiyatro Var Ama Siz Nerdesiniz
Tiyatroya sponsor olan Villa Restoran sahibi Ayşe Aydın, sanatçıları tek tek tebrik ederek, Cengiz Küçükayvaz’a çiçek sundu. Levent Ünsal’da kendilerini buraya çağıran tiyatro severlere teşekkür etti ve “Kırıkkale’de sosyal faaliyet yok’ diyenlere, Tiyatro var ama siz nerdesiniz diyebilirsiniz” şeklinde konuştu.
 



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli