Anahtar Kelimeler:

AKP`li Meclis Üyesi Kaçırıldı

AKP`li Meclis Üyesi Kaçırıldı

Hacılar`da Şok! Bu Sefer de Meclis Üyesi Kaçırıldı.

 

Ak Parti’nin Hacılar Belediyesi meclis üyesi Cemal Çetin, bugün Hacılar kasabasında kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından kaçırıldı.
Meclis üyesinin kaçırılmasının altında yatan nokta ise yarın yapılacak olan Belediye Başkan vekilliği seçiminin yattığı öğrenildi. Yarın yapılacak olan seçimlerde Ak partinin 4- MHP’nin 4 Meclis üyesi bulunuyordu. Bu olayın ardından mecliste MHP’nin üstünlüğü ortaya çıktı.
Alınan bilgilere göre gerek Emniyet gerek ise Jandarma ekiplerinin gelen ihbar sonucunda harekete geçtiği ve geniş çaplı soruşturma başlattığı öğrenildi. Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Hacılar Belediye Başkanı Erdal Erdoğan ve beraberindekiler Kırıkkale Sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklanarak Delice cezaevine gönderilmişti. Yasa gereği başkandan boşalan koltuğa vekaleten yürütecek başkan adayı için seçim yapılacaktı.
Hafta başında yapılan seçimlerde MHP’li meclis üyeleri seçime girmediği için seçim ertelenmiş Perşembe gününe kalmıştı. Yarın yapılacak olan başkan vekilliği seçimlerinde yasa gereği çoğunluk aranmaksızın toplanılacak ve Başkan vekili seçilecekti. Ortaya çıkan bu durum karşısında ise AK Partili yöneticilerin şu sıralarda Kırıkkale adliyesinde suç duyurusuna bulundukları öğrenildi. Öte yandan AK Parti Meclis üyesi Cemal Çetin’i kaçıran şahısların Tempra marka mavi bir araçlar kaçırdıkları iddia edildi. Ayrıca bu olayın ardından yarının seçiminin yapılıp yapılmayacağı ise merak konusu.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli