Anahtar Kelimeler:

Boydak, İş Adamlarına Konuştu

Boydak, İş Adamlarına Konuştu

Boydak Holding CEO`su Memduh Boydak Kırıkkale`deydi.

 

Anadolu Genç İş Adamları Derneği (AGİAD) aile şirketlerinde kurumsallaşma ve yönetimi konulu konferans düzenledi. Konferansa konuşmacı olarak Boydak Holding CEO’su Memduh Boydak katıldı.
AGİAD`ın davetiyle kente gelen Memduh Boydak, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve Belediye Başkanı Veli Korkmaz`ı makamlarında ziyaret etti. Gök Düğün Salonu’nda gerçekleşen konferansta konuşan AGİAD Başkanı Musa Aksoy, ülkenin ve şehrin ekonomik ve sosyal hayatına katkıda bulunmak için hizmet verdiklerini belirtti. Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Memduh Boydak, Boydak Holdingin geçmişi ve bugünü hakkında bilgi verdi. Boydak anlattıklarının herkesin bildiği şeyler olduğunu dile getirdi. Boydak Holding Üst Yöneticisi (CEO) Memduh Boydak, işadamlarının tecrübelerini mutlaka birbirleriyle ve arkadan gelenlerle paylaşmaları gerektiğini söyledi.,
Her Şey Sanat Macerası İle Başladı
Daha sonra "Aile Şirketlerinde Kurumsallaşma ve Yönetimi" konulu konferansta işadamlarıyla bir araya gelen Boydak, iş hayatında başarılı olmanın püf noktaları hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Holding olarak ailevi ve kurumsal değerleri önemle koruduklarını belirten Boydak, "Aile içerisinde birbirine güven ve bilgileri gelecek nesillere aktarmak çok önemlidir. Aile şirketlerinin yaşamlarını sürdürebilmesi ve kendilerini geliştirebilmeleri için kurumsallaşmaları da çok önemli." dedi. Boydak Holding`in temellerinin 1957`de atıldığını açıklayan Boydak, "1952 yılında 2 kardeşin köyden şehre sanat macerası için gitmesi ile başlayan öykümüz bugün tüm dünyaya yayılan bir holding olarak 1978`de iş hayatına başladı. Bundan sonraki yıllar, aile şirketimizin kurumsallaşması yönündeki çalışmalarla geçti." diye konuştu.
Plaket Verildi
Türkiye`nin ekonomik durumunu da değerlendiren Boydak, KOBİ`lerin çalışmalarını neler yapması, nelere dikkat etmesi konularında önemli açıklamalarda bulundu. AGİAD yöneticilerini de güzel hizmetlerinden dolayı kutlayan Boydak, "Güzel işlere imza atıyorlar. İyi ki sivil toplum kuruluşları hayatımızda yer alıyor. Yoksa bu tip birliktelikleri bilgi ve tecrübe paylaşımlarını realize etmek pek mümkün olamaz." şeklinde konuştu. Toplantıda AGİD Başkanı Musa Aksoy ise, işadamlarına Kırıkkale`de yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Aksoy, işadamlarına yurt dışında ve için de yapacakları yatırımlar konusunda dernek olarak kapılarının sonuna kadar açık olduğunu kaydetti. Gök Düğün Salonu`nda yapılan konferansa Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Milletvekili Mustafa Özbayrak, Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Esnaf ve Sanatkarları Odası Başkanı Süleyman Köstekli, oda başkanları ve esnaflar katıldı. Program sonunda başarılı işletme sahiplerine plaket verildi.
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli