Anahtar Kelimeler:

Özbayrak, Sınıfta Kaldı

Özbayrak, Sınıfta Kaldı

Kırıkkale`de Bir Varlık Gösteremeyen Mustafa Özbayrak, Meclis`te de Yok.

 

Bir siteye verdiği röportajda kendisini dev aynasında görerek, Haberkale yazarları ve muhabirleri için “benim dilimi anlamaları mümkün değil”, “tahsilleri nedir ki”, “anlamak için IQ’ları yetmez” gibi aşağılayıcı ifadeler kullanma küstahlığını gösteren AKP Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak’ın TBMM karnesi, profesör olmanın halka hizmet ve vekillik için yeterli olmadığını gösterdi.
Verdiği röportajla profesörlüğünü ve yüksek (!) kültürünü ön plana çıkarmaya çalışan Özbayrak’ın Meclis’te altında imzası bulunan kanun teklifi sayısının sadece 3 olduğu görülüyor. Özbayrak’ın yüksek öğrenim tahsili olmadığı için burun kıvırması muhtemel olan bir önceki dönem Kırıkkale milletvekili CHP’li ve ilkokul mezunu Halil Tiryaki’nin ise bir dönem boyunca tam 51 kanun teklifi altında imzası var.
İlkokul mezunu Tiryaki’nin, Meclis’teki daha ilk yılında 19 tane kanun teklifinde imzası bulunması fakat buna rağmen profesörlüğüyle övünen Mustafa Özbayrak’ın 2,5 sene içerisinde sadece 3 kanun teklifi altına imza atması, Meclis çalışmaları ve halka hizmet etmekte unvanların yetmediğini gözler önüne seriyor.
Haberkale


  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu