Anahtar Kelimeler:

Kırıkkalespor Berabere Kaldı

Kırıkkalespor Berabere Kaldı

Kırıkkalespor, İstanbul`dan Bir Puanla Dönüyor.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Klasman Grubu’nda mücadele eden MKE Kırıkkalespor, deplasmanda İstanbul Kartal Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak puanları paylaştı.
Kartal Bulvar Stadı’nda karşı karşıya gelen ve Kerim Deveci, İbrahim Çorbacı, Ali Karaoğlu hakem üçlüsü yönetiminde karşı karşıya gelen iki ekip ortaya koydukları kötü futbolla puanları kardeş payı yaparak haftaya kapatırken, İstanbul Kartal Belediyespor ligin sonuna demir atmaktan kurtulamadı ve ligde kalma umutlarını yavaş yavaş yitirmeye başladı.
Kırıkkalespor deplasmandan aldığı bir puanla puanını 35’e yükselterek ligdeki dördüncülüğünü korurken, ligin üst sıralarından yavaş yavaş kopmaya başladı. Ligde lider Keçiörengücü 49 puan, ikinci Beylerbeyispor’un 42, üçüncü sıradaki Gölcükspor’un ise  37 puanı bulunuyor.
Soğuk ve yağmurlu bir havada oynana maçta her iki ekipte birbirlerine üstünlük sağlayamazken ev sahibi İstanbul Kartal Belediyespor, Kırıkalespor’a oranla daha atak bir futbol ortaya koymasına karşın yakaladığı fırsatları değerlendiremedi.
MKE Kırıkkalespor deplasmanda oynayan ekip hüviyetinde iyi savunma yaptı ve orta sahayı kalabalık tutarak rakibe fazla gol pozisyonu vermemeye çalışırken, zaman zaman ani geliştirdiği kontrataklarda rakip kalede gol pozisyonu bulmaya çalıştı.
Şimşekler yakaladığı birçok pozisyonu cömertçe harcayarak ayağına kadar gelen üç puan fırsatını da tepmiş oldu. Şimşekler bu puanla ligde rahat konumdaki yerini korurken, ilerleyen haftalarla birlikte yeniden bir çıkış yakalayarak ligin üst sıraları için umutlanmak istiyor.
Maç Sonuçları
Beylerbeyi-Maltepespor 1-1                                  
İstanbul Kartal Bld.-MKE Kırıkkale 0-0                           
Orhangazispor – Keçiörengücü 3-0
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli