Anahtar Kelimeler:

Simit ve Sigara Hırsıza Ulaştırdı

Simit ve Sigara Hırsıza Ulaştırdı

Polis Ekipleri, Simit ve Sigara İzmaritinden Hırsızın Kimliğine Ulaştı.

 

3 Aralık’ta Yahşihan ilçesinde bulunan çalıntı otomobille ilgili soruşturma yürüten Çorum polisi, çalınan otomobil içinde buldukları simit ve sigara izmaritinden hırsızın kimliğini belirledi.
Edinilen bilgiye göre, Fatih Mahallesi`nde ikamet eden A.K.`ye ait otomobil, 24 Kasım 2009`da kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı. Çalınan otomobilin bulunması için çalışma başlatan Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü, otomobilin plakasını çevre il ve ilçelerdeki ilgili kurumlara bildirdi. Yapılan araştırmalarda A.K.`ye ait otomobil, 3 Aralık`ta Kırıkkale`nin Yahşihan ilçesinde terk edilmiş halde bulundu.
Sahibine teslim edilmek için Sungurlu`ya getirilen otomobilde inceleme yapan Sungurlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, otomobil içerisinde bir kısmı yenmiş simit ile sigara izmariti buldu. Kriminal Polis Laboratuarı`nda incelemeye gönderilen simit ile sigara izmariti üzerinde yapılan testlerden alınan örnekler, ilgili suçlardan sabıkası bulunan zanlıların örnekleriyle karşılaştırıldı. Simit ve izmaritten alınan gen örnekleri, başka bir suçtan dolayı cezaevinde tutuklu olan V.K`nin gen örnekleriyle uyumluluk gösterdi. Soruşturmanın sürdürülmesi için suç delilleri adli makamlara gönderildi.
Haberkale


  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu