Anahtar Kelimeler:

Cinayet Bahanesi Hazır: Namus

Cinayet Bahanesi Hazır: Namus

Kendisini Terk Eden Eşini, Sokak Ortasında 14 Kez Bıçaklayarak Öldürdü.

 

N.Y isimli tır şoförü, kendisini aldattığını düşündüğü eşini sokak ortasında 14 bıçak darbesiyle öldürdü. Kendisini terk ederek Kırıkkale’den Antalya`ya giden eşini peşinden Antalya’ya giderek öldüren TIR şoförü, cinayeti namusunu temizlemek için işlediğini savundu
Kırıkkale`de yaşayan ve kocası N.Y. ile arasında şiddetli geçimsizlik olduğu öğrenilen S.Y. (23), iki çocuğunu da yanına alarak Antalya`ya geldi. Eşinin ve çocuklarının yerini öğrenen TIR şoförü N.Y. de ailesinin arkasından Antalya`ya geldi. S.Y.`nin Antalya`da bir arkadaşının yanında kaldığını tespit eden N.Y., eşi ile buluşmak istedi. Bunun üzerine yolda karşılaşan çift tartışmaya başladı. S.Y.`nin kendisini aldattığını iddia eden N.Y., eşini sokak ortasında 14 bıçak darbesiyle öldürdü. Olaydan sonra polise teslim olan N.Y. sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.
N.Y., Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği`nden çıkarılışı sırasında gazetecilerin, "Eşinizi neden öldürdünüz?" sorusuna "Namusumu temizledim." diye cevap verdi.


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu