Anahtar Kelimeler:

Altın Kızlardan Ziyaret

Altın Kızlardan Ziyaret

Hentboldeki Gururlarımız, Vali ve Belediye Başkanını Ziyaret Ettiler.

 

Kastamonu’da yapılan grup müsabakalarında grup 1.ncisi olarak Konya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazanan Fatih İlköğretim Okulu Kız Yıldızlar Hentbol Takımı Vali Yusuf Hakan Güner ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz’ı ziyaret etti.
Vali Güner ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek takımdan finalde başarı beklediğini söyleyerek sağlıklı antrenman yapmaları için semt sahası ve ulaşım için araç sözü verdi. Güner, Konya`da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında Kırıkkale`yi temsil edecek öğrencilere kitap hediye etti.
Yürekten Kutluyorum
Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ise, “Kırıkkale`den sonra bölgede de büyük bir başarı yakalayan Yıldız Kız Hentbol Takımımızı bu büyük başarılarından dolayı yürekten kutluyor ve alınlarından öpüyorum. Bu başarıda en büyük paylardan birine sahip olan beden eğitimi öğretmenimiz Kadir Kunt`u ise ayrıca tebrik ediyor, kentimize yaşattıkları bu sevinç için bir kez daha teşekkür ediyorum” dediği öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Okul Müdürü İbrahim Göktaş takımlarını yalnız bırakmayan ve maddi-manevi desteklerinden dolayı başta Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz olmak üzere, destek veren herkese minnettar olduklarını ifade etti.


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli