Anahtar Kelimeler:

Gündüz'e Tepkiler Artıyor

Gündüz

CHP'nin Başarısızlığı ve Aile Partisi Olmasına Tepki.

 

Avukat Coşkun Özgür Piroğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz’ün istifa etmesini istedi. Gündüz’ün partiyi bitirdiğini belirten Avukat Coşkun Özgür Piroğlu, partiyi aile partisi yaptı ifadelerini kullandı
Türkiye’nin her geçen gün karanlığa sürüklendiğini belirten Avukat Coşkun Özgür Piroğlu, “Cumhuriyetin temel değerleriyle her geçen gün hesaplaşmaya gidilirken, Cumhuriyetin en önemli kurumlan büyük tekellere peşkeş çekilirken, ülkemizin emekçileri açlığa ve sefalete mahkum edilirken, AKP`nin bütün bu uygulamalarına karşı mücadele etmesi gereken CHP`nin Kırıkkale İl Başkanı Aliye Gündüz Atatürk`ün partisi olan CHP`den solcu, devrimci, ilerici ve yurtsever kadroları tasfiye ederken CHP`ye faşistleri ve gericileri doldurmuştur.
Partiyi, Aile Partisi Yaptı
Partiyi halkın partisi olmaktan çıkarmıştır ve partiyi aile partisi haline getirmiştir. Cumhuriyetin Kırıkkale`deki önemli kurumlarının büyük tekellere peşkeş çekilmesine ve kapatılmasına seyirci kalmıştır. Kırıkkale’deki emekçilerin ekonomik sorunlarıyla ve Kırıkkale`deki işsizlik sorunuyla uğraşmamıştır. Partiyi Kırıkkale`de emekçilerden tamamen koparmıştır. Emek mücadelesine önderlik etmesi gerekirken emekçileri sahipsiz bırakmıştır’ dedi.
CHP’nin Yenilgiye Uğramasının Sorumlusu
Aliye Gündüz’ün seçimlerde CHP`nin çok ağır yenilgilere uğramasına yol açtığını belirten Avukat Coşkun Özgür Piroğlu, “Bütün bunlar da yetmezmiş gibi uzun süredir CHP Kırıkkale İl Örgütünü yolsuzluk iddialarının altında bırakmıştır. CHP adı yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelecek bir parti değildir, CHP Atatürk`ün kurmuş olduğu partidir. CHP Türkiye genelinde AKP`ye yolsuzluklar konusunda yüklenirken AKP`nin bir belde belediye başkanı CHP Kırıkkale İl Başkam Aliye Gündüz`ü yolsuzlukla suçlamıştır. CHP Kırıkkale ti Örgütü`nün düştüğü durum hazmedilecek bir durum değildir. Aliye Gündüz ya bu iddialarla ilgili oluşan yargı süreçlerine ilişkin Kırıkkale kamuoyuna tatmin edici bir açıklama yapmalıdır, ya da CHP`ye daha fazla zarar vermeden istifa etmelidir” dedi.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli