Anahtar Kelimeler:

5. Kattan Düştü, Ölmedi

5. Kattan Düştü, Ölmedi

5. Kattan Düşen Minik Çocuğun Sadece Ayağı Kırıldı.

 

5.kattaki evlerinde oyun oynarken açık olan pencereden aşağı düşen 1,5 yaşındaki çocuk mucize eseri sadece ayağı kırılarak kazadan sağ kurtuldu.

Edinilen bilgilere göre, saat 15.00 sıralarında Ovacık Mahallesi Hürriyet Caddesi Birol Apartmanı`nın 5. katında, annesinin temizlik yaptığı sırada işitme engelli ağabeyi Görkem ile oynayan 1,5 yaşındaki Arda Erol, pencere kenarında dengesini kaybederek sineklikten tutmak istedi. Sinekliğin yerinden çıkması sonucu çocuk 5. kattan apartmanın havalandırma boşluğuna düştü. Çocuğunun odada olmadığını fark eden ve açık olan pencereden bakan anne Emel Erol, düştüğü yerden ayağa kalkan oğlunu hemen hastaneye götürdü.
Hayati Tehlikesi Yok

Kırıkkale Üniversitesi Süleyman Demirel Araştırma ve Uygulama Hastanesi`nde tedavi altına alınan Arda Erol`un hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Hastanenin Acil Servis Sorumlusu Doktor Turgut Deniz, “Arda Erol, gerçekten bizim için çok rastlamadığımız, istisnai durumlardan biri. Yaptığımız değerlendirmelerde karın içi veya toraksa ait herhangi bir ciddi klinik patoloji mevcut değildi. Bu arada yaptığımız tetkik değerlendirmesinde ayak tarak kemiğindeki kırık dışında ciddi bir patolojik bulguya rastlanmadı. Ama bir travma hastası olduğu için en az 24 saatlik bir takip sonrasında durumuyla ilgili daha net bir açıklama yapacağız. Şu anki mevcut durumu bizim için oldukça mucizevi bir durum diyebileceğimiz istisnai bir durum. Kliniğin bu tabloda olmuş olması hepimizi oldukça sevindirdi. Bizim için Arda şu anda buranın maskotu oldu” dedi.
Haberkale


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı