Anahtar Kelimeler:

Elmadağ Yolunda Kaza

Elmadağ Yolunda Kaza

Buzlanma Sebebiyle Meydana Gelen Kazada 1 Kişi Öldü, 3 Kişi Yaralandı.

 

Kırıkkale-Ankara karayolu Elmadağ ilçesi Lalabel Mahallesi`nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, olay sabah saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Mustafa T. idaresindeki 19 DN 848 plakalı sebze yüklü kamyon, aynı istikamette önünde seyir halinde ilerleyen Mehmet Yılmaz G. idaresindeki 21 ES 977 plakalı bir kargo firmasına ait kamyona arkadan çarptı. Çarpma sonrasında sebze yüklü kamyonda bulunan ve o sırada istirahatta olan Ahmet Küçükkale (58) çarpmanın etkisiyle olay yerinde hayatını kaybetti.
Kargo kamyonunda bulunan Ramazan B., Mehmet Yılmaz G. ile diğer araçtaki Mustafa T. vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandılar. Yaralılar olay yerine gelen 112 ambulansı ile Ankara`daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Kaza sonrasında kargo aracının kasasındaki kargolar yola dağıldı. Karayolları araçları kazanın yaşandığı Ankara-Kırıkkale yolunu açma ve yolda tuzlama çalışması yaptı. Kaza sonrasında etrafa fırlayan yakıt deposu kapağı ve araç kontağı çarpmanın etkisini gözler önüne serdi. Olayda hayatını kaybeden Ahmet Küçükkale`nin cenazesi savcılık incelemesi için Elmadağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli