Anahtar Kelimeler:

Ağacı Kestirdi, İflas Etti

Ağacı Kestirdi, İflas Etti

Tabelam Gözükmüyor Diye Ağaç Kestirdi, İşleri İyi Gitmeyip İflas Etti.

 

Haberkale - Özel Haber
Yaklaşık 6 ay önce Güzeltepe Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerindeki bir doğalgaz tesisat dükkânı sahibinin, dükkânının önündeki ağacın, dükkân tabelasının gözükmesini engellediğini iddia ederek ağacı kestirmesine mahalleli sert tepki göstermiş ve olay Haberkale tarafından kamuoyuna duyurulmuştu. ‘Tabelam gözükmüyor’ diye yeşil ağacın kesilmesine sebep olan o işyerinin sahibi, geçtiğimiz günlerde iflas ederek faaliyetlerini sürdürdüğü dükkânı boşalttı.
Kırıkkale’nin en işlek caddelerinden Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan bir firmaya ait doğalgaz bayii önündeki ağaç, yaklaşık 6 ay önce Kırıkkale Belediyesi ekipleri tarafından gece vakti gerçekleştirilen bir operasyonla kesilmişti. Gece vakti apar topar ağaç kesilmesine verdiği dilekçeyle sebep olduğu iddia edilen doğalgaz tesisat mağaza sahibi İ.U, muhabirimize, ağacın kuru olduğu gerekçesiyle belediyeden kesilmesini istediğini söylemişti. Mağaza sahibini yalanlayan onlarca mahalleli ise, kesilen ağacın yerde kalan yeşil yapraklarını göstererek, “bu ağaç, diğer ağaçlar gibi yeşil ve canlıydı. İnanıyoruz ki bu ağacın kesilmesindeki tek gaye, ağacın arkasında kalan firma tabelasının gözükmemesi gerekçesidir” diye konuşmuştu.
Kestirdiği Ağaç, Kurtaramadı
‘Tabelam gözükmüyor’ diye dükkânının önündeki yeşil ağacın kesilmesini sağlayan firma sahibi İ.U’nun geçtiğimiz günlerde iflas ettiği iddia edildi. Yeşil bir ağacın kesilmesine sebep olarak mahallelinin öfkesine hedef olan ve mahallede istenmeyen kişi ilan edilen İ.U, dükkânını da boşaltarak mahalleden ayrıldı. Durumu değerlendiren vatandaşlar, ilahi adaletin tecelli ettiğini belirterek, “tabelam gözükmüyor diye kestirdiği ağaç kendisini kurtaramadı. Kimsenin âhı kimsede kalmaz, o ağacın âhı da İ.U’da kalmadı” diye konuştular.

 

 

 



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu