Anahtar Kelimeler:

Rektör, 4 Yılını Anlattı

Rektör, 4 Yılını Anlattı

Basını Kendi Kullandığı Otobüsle Kampüste Gezdirdi, Çalışmaları Anlattı.

 

Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Ahmet Murat Çakmak, Kırıkkale`de yayın yapan yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kampüste gazeteciler ile bir araya gelen Rektör Çakmak, görev süresi içerisinde yaptığı çalışmaları gazeteciler ile paylaştı. Çakmak ayrıca çalışmaları yerinde görmek isteyen gazetecileri ile üniversiteye ait otobüsle bizzat kendi şoförlüğünde gezdirdi.
Kırıkkale`de yayın yapan yerel gazeteciler ve ulusal basın temsilcileri ile sabah kahvaltısında bir araya gelen Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Murat Çakmak, görev yaptığı 4 yıl içerisinde ve görevde kalacağı takdirde yapacağı çalışmalardan bahsetti. Üniversitenin son 4 yılda çok iyi bir konuma geldiğini ifade eden Çakmak, birinci çıktığı seçimlerden Cumhurbaşkanı tarafından tekrar Rektör olarak atanması halinde yarım kalan çalışmaları tamamlayacağını ifade etti. Şansın her zaman kendisinden yana olduğunu ve Kırıkkale Üniversitesi’nin Türkiye`de sayılı üniversiteler arasında yer almasının kendisi için gurur verici olduğunu ifade etti.
Dede Mesleği Şoförlük
Basın toplantısının ardından Rektör Çakmak, gazetecileri üniversiteye ait otobüsle gezdirdi. Otobüsün şoförünü otobüsten indirip, şoför koltuğuna geçen Rektör Çakmak, “misafirler geldiğinde üniversiteyi gezdirmek için şoförlük yapıyorum. Benim dedem Ankara da minibüsçüydü, bana da galiba bu otobüs sevgisi eskiden geliyor” dedi. Rektör Çakmak, kendi döneminde ve kendisinden önce başlayan ve bitme aşamasına gelen çalışmaları otobüsle gazetecileri gezdirerek anlattı.


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı