Anahtar Kelimeler:

Sağlık Merkezlerine Teknoloji Geldi

Sağlık Merkezlerine Teknoloji Geldi

Laptop ve Projeksiyon Cihazı Verildi.

 

İl Sağlık Müdürlüğü, 2010 yılına hızlı bir mesai ile başladı. Bu yılki ilk hedeflerini gerçekleştiren müdürlük, il ve ilçelerdeki tüm Toplum Sağlığı Merkezleri’ne (TSM) halkın eğitimlerinde kullanılmak üzere ücretsiz olarak laptop ve projeksiyon cihazı dağıttı.
İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen programa Toplum Sağlığı Merkezi görevlileri katıldı. TSM görevlilerine Sağlık İl Müdürü Dr. Ergül Demiral tarafından laptop ve projeksiyon cihazları teslim edildi. Programda bir konuşma yapan Dr. Ergül Demiral “Halk sağlığı için eğitim yapılacak yerlerimizde eksikliklerimizin olduğunu tespit ettik. Bu eksiklerimizi en kısa sürede gidermeye çalışıyoruz. Fakat her TSM yerlerimizde eğitim salonu olmasını istedik. Onun için gerekli olan cihazları arkadaşlarımıza teslim ettik” diye konuştu.
Hizmette Sınır Tanımayacağız
Eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitim çalışmalarını hızlandıracaklarını söyleyen Demiral, “Vatandaşların sağlığına ulaşmakta ciddi sıkıntılar var. Bunun için bizlerde gerekli tedbirleri alarak geçen sene bir eğitim yapıyorsak bu sene 10 eğitim yapacağız. Hizmette sınır tanımayacağız. Gerekirse halk günleri yaparak halkımızın evlerine konuk olacağız. Halkımızı her konuda bilgilendirmek bizim en görevlerimiz arasında yer almaktadır. Bunun için eğitim bizim açımızdan çok önemlidir” şeklinde konuştu.
Haberkale


  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı