Anahtar Kelimeler:

Prestij Yolu Tamamlandı

Prestij Yolu Tamamlandı

10 Senedir Bitmeyen YURT-KUR Yolu Tamamlandı.

 

29 Mart Yerel seçimlerinde 840 oy gibi bir farkla göreve gelen, kendisinden iki dönem önce başkanlık görevini yapan babası Mahir Sungur’dan kalan hizmetlerin devamına start veren Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ilçenin gelişmesinde önemli bir etkinliği bulunan üniversite yolunu 10 yıl sonra tamamlayan ilk başkan oldu. Yaklaşık 2 kilometrelik bir alana düzenleme yapan Başkan Sungur, çalışmaları ile ilçe halkının gönlüne şimdiden girmeyi başardı.
Kırıkkale’nin son 10 yılında gelişen ve üniversitenin tamamının bulunduğu bir alana sahip olan ilçesi konumunda bulunan Yahşihan ilçesinde son 6 aydır hummalı bir çalışma göze çarpıyor. Yahşihan’ın gelişmesi için yürütülen çalışmaların başında bulunan isim olan Belediye Başkanı Ahmet Sungur çalışmalarının hedefini, “acıları, sevinçleri ve sorunları paylaşmak, sosyal kültürel kimliği ve birliği tesis etmek, belediyemizin imkanları ölçüsünde ilçemizin sorunlarını çözmek, bilim ve teknolojinin ışığında şehircilik projeleri üretip hayata geçirerek, Yahşihan` da yasamanın bir ayrıcalık olduğunu halkımıza hissettirmek” olarak özetliyor.
Çalışmalar Devam Edecek
Yaklaşık 10 senedir bitirilemeyen Yenişehir mahallesindeki YURT-KUR yolunu 4 aylık hummalı bir çalışma sonucu bitirdiklerini belirten Sungur, koşu yolları, aydınlatma elemanları, kilit parke taşlarıyla üniversitemize, üniversite öğrencilerimize ve ilçemize layık bir yolu hizmete sunmuş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Yahşihan’da gerçekleştirilen diğer hizmetlerden de bahseden Sungur, “Üniversitesi olan bir ilçeye 1980 model olan ve sürekli bozulan bir çöp arabası yakışmıyordu. Kısıtlı imkânlarımızla halkımıza daha iyi hizmet vermek adına yeni araçlar aldık. Bundan sonraki hedefimiz itfaiye aracı almak, inşallah onu da alacağız. İlçemizde şu an hizmet veren itfaiye aracımız çok eski bir araç. İlçemizdeki konut ve iş yeri sayısı bakımından da artış yaşanması nedeniyle artık zorunluluk haline geldi. Ayrıca ilçemizin vitrini konumunda bulunan Yurt-Kur caddesini yıllar sonra yenileyerek vatandaşlarımızın ve öğrenci kardeşlerimizin günün her saatinde gönül rahatlığı ile gezebilmesi için ışıklandırma çalışmasını tamamladık. Yaptığımız her hizmet değerli vatandaşlarımızın bizlere verdiği güven ve destekle bu aşamaya gelmiştir. Yılmadan, yorulmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi ve endişesi olmasın” dedi.


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli