Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`ye MADO Müjdesi

Kırıkkale`ye MADO Müjdesi

Turan Kıratlı`nın Girişimleriyle MADO Yatırım İçin Geliyor.

 

Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı’nın Kırıkkale’ye yatırım getirmek için verdiği uğraşlar meyvelerini vermeye devam ediyor. Son olarak dün ilimizi ziyaret eden AKP Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal ve MADO Dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı M.Sait Kanbur, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ile görüşerek yatırım olanaklarını değerlendirdi.
Beraberinde Türkiye’nin ünlü dondurma markası MADO’nun Yönetim Kurulu Başkanı M.Sait Kanbur ile Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner’i ziyaret eden AKP Kahramanmaraş Milletvekili Cafer Tatlıbal, Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı’nın çabaları sonucu MADO yetkilileriyle Kırıkkale’ye geldiklerini ve buraya yatırım için olanakları değerlendirdiklerini ifade etti.
Kanbur: Kırıkkale’ye Güç Katmak İstiyoruz
Kırıkkale’ye yatırım olanaklarını araştırmak için geldiklerini belirten MADO dondurmaları Yönetim Kurulu Başkanı M.Sait Kanbur ise, dondurmalarının keçi sütünden imal edildiğini ve Kırıkkale’de keçi yetiştiriciliğinin yaygınlaştırılmasıyla Kırıkkale`nin kendileri için önemli bir tedarikçi olabileceğini ifade etti. Kanbur, Kırıkkale`ye 5 yıl için 500 ton süt alımı garantisi verebileceklerini belirtti. Kahramanmaraş milletvekili Tatlıbel ve MADO yetkilileri, Kırıkkale’nin Çelebi, Karakeçili ilçelerinde ve Hacılar beldesinde incelemelerde bulundular. Kırıkkale milletvekili Turan Kıratlı ise başka bir programı olması sebebiyle toplantı ve incelemeye katılamadı.


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu