Anahtar Kelimeler:

Aşure İçin Yarıştılar

Aşure İçin Yarıştılar

En Güzel Aşureyi Yapmak İçin Yarıştılar.

 

Makro Alışveriş Merkezi, bu yıl ikincisini düzenlediği aşure yarışmasına ev sahipliği yaptı. 20 bayanın katıldığı yarışmada bayanlar birbirleriyle yarışarak en güzel aşure yapabilmek ve jüri üyelerinin beğenmesi için çaba gösterdiler.
Muharrem ayı dolayısıyla Kırıkkale’de bulunan Makromarket, geçen yıl muharrem ayında organize ettiği aşure yarışmasının bu yıl ikincisini düzenledi. Önceki yıla nazaran bu yıl yarışmaya bayanların oldukça ilgi gösterdiği gözlendi. 20 yarışmacının katıldığı aşure yarışmasında bayanlar evlerinde yaptıkları aşurelerini jüri üyelerine beğendirebilmek için büyük çaba sarf ettiler. 
İlgi Memnun Etti
Yarışmayla ilgili yarışma öncesinde bilgiler veren Makro Alışveriş Merkezi Müdürü Metin Korkmaz, “Makromarket müşterileri ve mağaza yöneticilerinin oluşturduğu değerli jüri üyelerimiz tarafından başta Kırıkkale ilimiz olmak üzere Ankara, İstanbul Yolu, Konya Merkez, Karaman, Malatya, Samsun ve Kayseri  Mağazaları`nda aynı gün aşure yarışması düzenledik. Yarışmada Birinci olan Güzide Altuntaş’a 500 TL, ikinci olan Necla Aksoy’a 300 TL, üçüncü olan Şerife Gürel’e 150 TL ve ayrıca 17 yarışmacıya 50 TL değerinde Makromarket alışveriş çeki hediye edildi. Makromarket olarak Kırıkkale’nin bu güzel günde aşure yarışmasına ilgi göstermesi bizleri mutlu etti” dedi.


  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu