Anahtar Kelimeler:

Ahiler Kalkınma Ajansı Toplandı

Ahiler Kalkınma Ajansı Toplandı

Ajansın Son Toplantısı Kırşehir`de Yapıldı.

 

Bölgesel kalkınmayı sağlamak amacıyla oluşturulan Ahiler Kalkınma Ajansı Kırşehir`de bir toplantı yaptı. Toplantıya; Aksaray, Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir ve Niğde illerinden temsilciler katıldı. Toplantı Nevşehir Valisi Osman Aydın başkanlığında yapıldı. Toplantıda bir açıklama yapan Ahiler Kalkınma Ajansı Başkanı Nevşehir Valisi Osman Aydın, 5 ili kapsayan Ahiler Kalkınma Ajansı aylık toplantılarının üye olan değişik illerde gerçekleştirildiğini söyledi.
Farklı illerde olma sebebinin o yöreyi daha iyi tanıma fırsatı bulmak için yapıldığını belirten Aydın, "Gerçekleştirme nedenimiz hem o yöreyi tanımak hem yöreyi incelemek için bugünkü toplantımızda Kırşehir’de gerçekleştirdik. Tabii ki ajansımız kuruluş aşamasındaki sorunları çözerek, biraz sonra gündemdeki maddeleri görüşeceğiz. Önümüzdeki Ocak ayı toplantısında Niğde`de yaparak Şubat ayında tekrar Nevşehir`e geri döneceğiz." diye konuştu.
Kırıkkale`yi Güner ve Korkmaz Temsil Etti
Açıklamanın ardından basına kapalı olarak devam eden toplantıya; Kırşehir Valisi Mehmet Ufuk Erden, Niğde ValisiAlim Barut, Aksaray Valisi Orhan Alimoğlu ve Kırıkkale Valisi HakanYusuf Güner, Kırşehir Belediye BaşkanıYaşar Bahçeci, Aksaray Belediye BaşkanıNevzat Palta, Kırıkkale Belediye BaşkanıVeli Korkmaz, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Üncer`in yanı sıra, İl Genel Meclis Başkanları ile Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarının katıldı.
Haberkale


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli