Anahtar Kelimeler:

İzmit`te Puan Çıkartamadık

İzmit`te Puan Çıkartamadık

Gölcükspor`a 2-1 Yenildik.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor, İzmit deplasmanında Gölcükspor’a ilk yarıda gollerle 2-1 mağlup olarak haftayı puansız kapattı.
İzmit, İhsaniye Stadı’nda karşı karşıya gelen ve Taneğ Ağıç’ın yönettiğ maçta her iki takımda birbirlerinden çok yağmurlu hava ve zeminle mücadele etmek zorunda kaldı. Maçın orta hakemi Tanır Ağıç’ın kötü bir yönetim gösterdiği ve maçın bir çok pozisyonunda kararlarını ev sahibi ekipten yana kullanması tepkiye neden oldu.
İlk Yarı
Maça ev sahibi ekip Gölcükspor hızlı ve atak başladı. Buna karşın Kırmızı Şimşeklerimiz temkinli ve kontrollü bir oyunu tercih ederken, maçın ilk yarısının ilk bölümü karşılıklı ataklarla geçti. Maçın ilk yarım saatlik diliminde her iki ekipte rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Soğuk ve yağmurlu hava oyuncuları zaman zaman güç durumda bıraktı.
Maçın ilk yarım saatlik diliminden sonra 30. Dakikada savunmamızın bir anlık hatasını iyi değerlendiren Mert takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golün şokunu atlatamadan bu kez Gölcüksporspor’dan Sezai savunmamızın hatasını iyi değerlendirerek bir anda durumu 2-0’e getirdi. Ev sahibi Gölcükspor, attığı iki golden sonra daha kontrollü bir oyun ortaya koyarak maçın ilk yarısı 2-0 önde kapatarak soyunma odasına gitti.
İkinci Yarı
Maçın ikinci yarısında daha iyi bir başlangıç yapan Şimşeklerimiz rakip kalede ataklarını sıklaştırdı. Bu ataklar sonunda istediği gole kavuştu. Maçın 51. dakikasında Coşkun, rakip savunmadan iyi sıyrılarak yerden sert ve düzgün bir vuruşla topu Gölcükspor filelerine göndererek durumu 2-1’e getirdi.
Bu golden rakip kalede ataklarını sıklaştıran Şimşeklerimiz beklediği gole bir türlü ulaşamadı ve maç ev sahibi Gölcükspor’un 2-1’lik galibiyet ile sona erdi.
21.nci haftayı puansız kapatan Şimşeklerimiz ligin 22.nci haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Düzcespor’u konuk edecek.
Bu arada grubumuzda maçlarını kazanan grubun lideri Anadolu Üsküdar ile Darıca Gençlerbirliği bu hafta itibari ile yükselme grubuna katılmayı garantilediler.
 
Gruptaki Diğer Maçlar
Darıca Gençler Bir. 6-2 Ankara Demirspor
Keçiörengücü 2-0 Orhangazispor
Düzcespor 1-1 Anadolu Üsküdar
Beylerbeyi 1-0 İstanbul Kartal Bld.
Haberkale


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı