Anahtar Kelimeler:

Kıratlı`dan Belediyelere Müjde

Kıratlı`dan Belediyelere Müjde

Belediyelere Değişik Tutarlarda Kaynak Aktarımı Yapılacak.

 

AKP’li Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı’dan zor durumdaki ve kaynak sıkıntısı içerisinde bulunan belediyelere müjdeli haber. Kıratlı, belediyelerin bazı projelerine destek sağlandığını açıkladı.
Kıratlı, “son nüfus sayımı sonuçlarına göre, birçok belediyenin gelirleri düştü. Buna karşın personel sayıları da çok fazla. Belediyelerimiz gelirlerinin büyük bir kısmını personel maaşlarına ayırmak zorunda. Bundan dolayı Belediyelerimizin Bakanlıklardaki projelerinin desteklenmesi  kaynak sıkıntısı çeken yerel yönetimler için çok önemli.” Dedi.
Keskin’e 500 Bin Lira 
Kaynak sıkıntısı çeken Belediyelerden Keskin Belediyesi’ne Maliye Bakanlığı’ndan 500.000.-TL destek sağlandığını ifade eden Kıratlı, Bayındırlık ve İskân Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü’nden Çerikli Belediyesi’ne 30.000.-TL, Çelebi Belediyesi’ne 30.000.- TL, Kültür Bakanlığı’na içme suyu projesi için başvuran; Güzelyurt Belediyesi’ne 10.000 TL, Sulakyurt Belediyesi’ne 20.000 TL, Irmak Belediyesi’ne ise 10.000 TL  proje desteği verildiğini söyledi.
Haberkale


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı