Anahtar Kelimeler:

Güner'den İade-i Ziyaretler

Güner

Vali Güner`den İade-i Ziyaretler.

 

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, göreve geldiği ilk günlerde kendisine ziyarette bulunan kurum ve kuruluşların temsilcilerini ziyaret ederek iadeyi ziyaret gerçekleştiriyor. Güner’in seri ziyaretleri dün de devam etti.
 
Güner’in sabah saatlerinde başlayan yoğun programına karşın akşam saatlerine kadar devam eden ziyaret programında Kızılay Kırıkkale Şubesi vardı. Kızılay Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan’ı ziyaret ederek, Kızılay Şubesi’nin çalışmaları ile ilgili bilgi alan Vali Güner, Kızılay’ın sorumluluk alanı ve çalışmaları bakımından çok önemli bir kurum olduğunu belirtti. Özellikle afet durumlarında Kızılay’ın çok önemli bir misyon üstlendiğini kaydeden Güner, önümüzdeki yıl bir afet tatbikatı yaparak, afetli ilgili kurumların afet halinde yapacakları çalışmalar açısından önemli bir etkinliğin gerçekleştirilmiş olacağını ifade etti.
 
Kan Bağışı Önemli
 
Kızılay Şubesinin bir bina konusunda araştırma içerisinde olduğunu, tüm birimlerin bir arada olacağı bir hizmet binası için girişimlerinin bulunduğunu dile getiren Cengiz Kaplanhan, Hollanda’da yaşayan bir hayırsever vasıtasıyla gelecek olan akülü 40 aracın dağıtılması ile ilgili hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti. Kan bağışı konusunda Kan Merkezi çalışanlarından da bilgi alan Vali Güner, önümüzdeki günlerde yapılacak kampanyalara destek olabileceklerini söyledi. Kızılay Şubesindeki ziyaretinin ardından Güner, Vatan İçin Can Verenleri Derneğini ziyaret ederek şehit aileleri ile görüştü.
 
Sakin Olmamız Gerek
 
Son günlerde yaşanan olaylarla ilgili olarak bir değerlendirme yapan Vali Hakan Yusuf Güner, millet olarak sükunetimizi korumamız gerektiğinin altını çizerek “Çok aşikar ki, ülkemizi karıştırmak istiyorlar. Çok sakin olmamız gerek. Gaza gelmemeli, dolmuşa binmemeliyiz. Dolmuşa bindirmeye çalışıyorlar. Biz şehit aileleri ile ilgili duyarlılığımızı ortaya koyduk. Şehir Merkezindeki şehitliğin durumu bildiğim kadarıyla iyi. Bunun yanı sıra ilçelerdeki ve köylerdeki şehit mezarlarının düzenlenmesi için de talimat verdim” dedi.
 
Karadenizlilerle Keyifli Sohbetler

Vali Güner’e gösterdiği yakınlıktan dolayı şehit aileleri adına memnuniyeti ve teşekkürlerini ileten Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu, şehit annelerinin de bir program düzenleyerek Vali Güner’le tanışmak istediklerini söyledi. Vali Güner, bundan oldukça memnun olacağını söyledi. Daha sonra Kırıkkale’deki Karadenizliler Derneği yöneticileri ile bir araya gelen Vali Güner, burada zevkli bir sohbetin ortağı oldu. Dernek Başkanı Sedat Kayugusuz ve dernek yöneticileri ile çalışmaları ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Güner, kısa bir süre sonra hayata geçirilmesi planlanan Karadenizliler Derneği Ormanı konusunda da yardımcı olacaklarını ifade etti.

Haberkale



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli