Anahtar Kelimeler:

Teröre Karşı Yürüyecekler

Teröre Karşı Yürüyecekler

Kırıkkale Alperen Ocakları Teröre Karşı Yürüyecek.

 

Son zamanlarda Doğu ve Güney Doğu bölgelerinde çıkan olaylar üzerine Alperen Ocakları yürüyüş kararı aldı. Kırıkkale’deki Alperenler 13 Aralık 2009 Pazar günü yürüyecek.
Doğu ve Güney Doğu bölgelerinde çıkan olaylar üzerine Alperen Ocakları Kırıkkale İl Temsilciliği Sosyal Faaliyet Kurulu Başkanı Hakan Uzunefe önderliğinde 13.12.2009 Pazar günü “Polis Bizim, Asker Bizim, Vatan Bizim” adlı yürüyüş kararı aldı.
Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu 2. Başkan Hakan Uzunefe “Mardin Nusaybin ilçesinde olan çatışma sonrası bir askerimiz şehit, bir Kırıkkaleli askerimizin de gazi olduğunu, yaralandığını öğrendik. Zaten son zamanlarda Başbakanın dilinde Sivas’ın öbür yanı diye lanse edilen bölgede çıkan olaylar, polisimizin molotof saldırılarına uğraması, askerimizin silahlı çatışmalara girmesi ve ŞanlıUrfa’da Alperen Ocakları Şubesinin DTP’liler yani PKK’lılar tarafından taşlanması moralimizi bozuyordu.”
“Son gelen çatışma haberi bardağı taşıran damla olmuştur. 30 yıldır 30.000 tane şehit verdik Türk Tarihinde 30 Yıllık hiçbir savaş yoktur. Çözüm istiyoruz bu çözüm açılımla saçılımla olacak şeyler değildir. TSK güçlü bir birliktir girdiği zamanda eli boş dönmez ama 1 haftalık çıkartma sırasında da sadece bölgede varım der. Bu düşüncelerle, sesimizi kamuoyuna duyurmak ve bazı çevrelere mesaj vermek için Pazar günü Kırıkkale’de yürüyüş yapacağız.”
Haberkale


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli