Anahtar Kelimeler:

Üsküdar`dan Net Skor

Üsküdar`dan Net Skor

Kırıkkalespor`a 3-0`lık Şok.

 

 
Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor İstanbul deplasmanında grup lideri Anadolu Üsküdar takımına ikinci yarıda yediği 3 golle 3-0 yenilerek haftayı puansız kapattı.
Son haftalarda yakaladığı çıkışı Üsküdar Anadolu karşısında da sürdürmek isteyen Şimşeklerimiz bu amaçla İstanbul’a geldi. Yağışlı ve soğuk bir havada oynanan ve Vefa Stadı’nda karşı karşıya gelen iki ekip ilk yarıda karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalıştı.
İlk yarıda iki takımda orta sahayı kalabalık tutarken ilk yarı genelde orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ev sahibi Anadolu Üsküdar hem lider olmanın hem de ev sahibi olmanın avantajını iyi kullanmak istedi ilk 45 dakikada.
Deplasmanda oynayan Şimşeklerimiz rakip takımın ataklarını başarı ile geçiştirip zaman zaman rakip kalede ani ataklarla tehlike yaratmaya çalıştı. Bunda zaman zaman başarılı olsa da yakaladığı pozisyonlardan yararlanamadı. İlk yarıda her iki ekibinde karşılıklı atakları sonucu değiştirmeyince iki ekipte soyunma odasına 0-0’lık beraberlikle gitti.
İkinci Yarı
İkinci yarının başlaması ile ev sahibi Üsküdar Anadolu daha etkili ve atak bir futbol ortaya koymaya başladı. Buna karşılık MKE Kırıkkalespor ise ilk yarının hemen başında yediği golle bir anda oyun konsantrasyonunun kaybetti. Maçın 51 ve 58. dakikalarında peş peşe gelen iki gol takımımızı oyundan düşürürken, rakip takımı bu iki golle rahat bir nefes alırken, oyunu rölantide götürdü. Ev sahibi ekip maçın 82. dakikasında bulduğu golle maçı 3-0 kazandı ve liderliğini sürdürdü.
İkini yarıda sahada pek bir varlık gösteremeyen Şimşeklerimizde büyük ihtimalle Başkan Hakan Aykul’un istifa etmesi de büyük bir etken oldu. Oyuncuların maçtan önce öğrendikleri bu durum takımı olumsuz yönde etkilerken, zaman zaman oyuncularımızın oyuna konsantre olmakta çok zorlandıkları görüldü.
Sahadan 3-0’lık sonuçla ayrılan Şimşeklerimiz buna karşın yinede ligde 21 puanla yedinci sırada kendine yer buldu. Kırıkkalespor önümüzdeki hafta maç yapmayacak ve haftayı bay geçirecek.
 
Grupta Diğer Sonuçlar
İstanbul Kartal Bld. 4-0 Gölcükspor
Orhangazispor 1-2 Düzcespor
Ankara Demirspor 1-2 Maltepespor
Keçiörengücü 0-0 Darıca Gençler Bir.
Haberkale

 

TFF 3. Lig’de özellikle son 2 haftadır yakaladığı istikrarlı sonuçlarla alt sıralardan yukarıya doğru tırmanan temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, bugün deplasmanda Anadolu Üsküdar ile karşılaşacak.

Grubun lideri konumunda bulunan Anadolu Üsküdarspor, oynadığı 15 maçta 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyetle zirvede yer alırken, Şimşeklerimiz ise oynadığı 16 maçta 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyetle kendisine ligin 5.nci sırasına yer buldu. Bu anlamda zorlu ve çekişmeli bir maç olacağı belli olurken, Şimşeklerimizin amacı grubun liderinden deplasmanda puan alarak son haftalardaki çıkışını sürdürmek. Şimşeklerimiz bu maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti.
Maçı Alacağız
Tek düşüncelerinin 3 puan olduğunu belirten Teknik Direktör Ali Talat Koçak, “Bu grupta her maç çok zor. Kırıkkalespor`da bu grubun çok iddialı takımlarından biri. Ancak bizim son haftalarda belli bir istikrarımız var. Bunun devam ettirmek istiyoruz. Çünkü sezon başında gereksiz çok puan kaybı yaptık. Bu nedenle kayıpsız geçmek istiyoruz. Seyircimizin de desteğiyle bu maçı da alacağız” dedi. Anadolu Üsküdar takımını daha önceki karşılaşmalardan da iyi tanıdığını söyleyen Koçak, galibiyet serisi yakalamak istediklerini dile getirdi.
Zor Bir Maç Olacak
Kırıkkalespor’un tecrübeli oyuncusu Uğur’da, “Zor bir maç olacak. Üst üste 2 maç kazandık. Deplasmanda liderden puan almak istiyoruz. Bunlar bizim adımıza önemli gelişmeler. Bu seriye devam etmek istiyoruz” dedi. Kırıkkalespor`un kaptanı Mehmet Ali Barut ise, ¨Ligde artık bizde iddialı bir durumdayız. Anadolu Üsküdar maçına çok ciddi bir şekilde çalışıyoruz. İç ve dış sahada da puan kaybına tahammülümüz yok. Muhteşem seyircimizle 3 puanı almak istiyoruz¨ diye konuştu.
Anadolu Üsküdar – MKE Kırıkkalespor
Tarih: 06 Aralık 2009 (PAZAR)
Yer: Vefa Stadı
Saat: 13.30
 
Grubumuzda Haftanın Maçları
Ankara Demirspor – Maltepespor
Kartal Bld. – Gölcükspor
Keçiörengücü – Darıca Gençlerbirliği
Orhangazispor – Düzcespor
Haberkale

 

 



  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Çarşamba 29.5 ° / 19.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı