Anahtar Kelimeler:

Kırıkkale`ye Proje Ofisi

Kırıkkale`ye Proje Ofisi

Valilik Binasına Proje Ofisi Açıldı.

 

Kırıkkale Valiliği Proje Destek Ofisi açıldı. İl idarecilerinin de katıldığı açılışta ofisin neler yapacağı ve Kırıkkale’ye ne gibi bir katkı sağlayacağı anlatıldı.
Kırıkkale Valiliği`nde dün, Valilik Binasına Proje Destek Ofisi açılışı yapıldı. Açılışa Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, Türkiye Kalkınma Bankası Genel Müdürü Abdullah Çelik, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Cemalettin Akdoğan, Vali Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı. Daha sonra Proje Destek Ofisi`nin açılışı yapıldı.
Sosyal Kalkınmada İvme Kazanacağız
Kırıkkale`nin ekonomik sosyal kalkınmasına ivme kazandırmak amacıyla Proje Destek Merkezi`nin açıldığını belirten Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, “Kırıkkale`nin kent ve kırsalındaki temel önceliklerini belirlemek, belirtilen bu öncelikler doğrultusunda Valilik, Belediye, Üniversite ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içerisinde proje çalışmalarını yaparak önceliği belirlenmiş konulara odaklanıp güç birliğini sağlamak için bu projeyi hayata geçirdik. Kırıkkale`nin Kent ve Kırsalında belirlenen temel sorun ve hedeflerin, bütün kesimler tarafından ortak bir şekilde sahiplenmesi sağlamak istediğimiz için burayı açtık. Bu amaçla kamu, özel ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliğine giderek proje çalışmalarında beraber ve biz sinerjisini oluşturmak içir burayı açtık" dedi.
Kent Kültürünün Oluşması İçin Çalışıyoruz
Proje merkezinin ilimizin kalkınmasında etkin rol oynayacağını söyleyen Vali Hakan Yusuf Güner, “İnsanların nasıl bir kıblesi varsa şehirlerinde proje önceliği ve gerekli hizmeti alma önceliği vardır. Birliktelik ve beraberlik önderliği bizim için önemlidir. İnsanlar proje yapmak istiyorsa, buraya gelebilirler. Finans kaynağını da yönlendirme olayı ve fırsatı olacaktır. Kent kültürünün oluşması için çalışıyoruz. Yerel yönetimlerimiz, Üniversitemiz, Türkiye Kalkınma Bankamız ve tam Sivil Toplum Kuruluşlarımız işbirliği içerisinde çalışmalarına devam edecektir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ofisimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Diğer Bölgelere Göre Şanslıyız
Türkiye`nin ve özellikle Kırıkkale`nin hızlı bir değişim içerisine girdiğini söyleyen Kırıkkale Milletvekili Mustafa Özbayrak, “Türkiye ve Kırıkkale hızlı bir değişim ve gelişim içerisindedir. Özellikle Kırıkkale`de azımsanamayacak şekilde değişimler ve gelişimler oluyor. Bu Proje Destek Merkezi`nin açılması da şehrimizin açısından önemli bir olaydır. Zaten Kırıkkale Türkiye`nin diğer bölgelerine bakarak, gelişmiş ve ilerlemiş durumdadır. Biz Türkiye`nin diğer bölgelerine göre şanslıyız. Hayırlı ve uğurlu olsun, Allah utandırmasın” dedi.


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu