Anahtar Kelimeler:

Öğrencilere Temizlik Maddesi

Öğrencilere Temizlik Maddesi

Kaymakam Coşkun`un Girişimleriyle Unilever Firması Temizlik Maddesi Dağıttı.

 

Yahşihan Eğitim Kooperatifi (YAKOOP), eğitime desteği çeşitli dallarda sürdürüyor. En son Yahşihan Kaymakamı Ünal Coşkun’un kişisel çabaları ile Ünilever firması tarafından Yahşihan’da eğitim gören öğrencilerin tamamına hiçbir ücret alınmadan temizlik ürünleri dağıtıldı.
Yahşihan ilçesinde bulunan tüm okullara ve fakir muhtaç vatandaşlara ürünlerin dağıtıldığını söyleyen YAKOOP başkanı  Osman Türkyılmaz, Ünilever firmasından gelen ürünlerin yaklaşık maliyetinin 13.500 TL olduğunu ve bu ürünler için hiçbir ücret ödenmediğini belirtti. Türkyılmaz, Ünilever firması ve Kaymakam Coşkun’a sonsuz teşekkürler ettiklerini, ürünlerin ise İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erol Altunbay, proje koordinatörleri Meltem Umaç ve Nihan Altınok’un özverili çalışmalarıyla sınıflarda dağıtıldığını kaydetti.
Diş Bakımı Eğitimi Verilecek
Dağıtımlar, Yahşihan Namık Kemal İlköğretim Okulu, Yahşihan Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Yenişehir İlköğretim Okulu, Şehit Er Murat Sıtkı İlköğretim Okulu, Şehit Piyade Onbaşı Murat Öden İlköğretim Okulu, Irmak Atatürk İlköğretim Okulu, Kılıçlar Refik Atlaş İlköğretim Okulu, Hisar Köyü İlköğretim Okulu, Mahmutlar Köyü İlköğretim Okulu ve Yahşihan Lisesinde bulunan 1500’e yakın öğrenciye yapıldı. Temizlik ürünleri dağıtımı tamamlandıktan sonra hafta sonunda da YAKOOP’ta dershaneye giden 300 öğrenciye diş bakımı konusunda eğitimin verileceği öğrenildi.
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli