Anahtar Kelimeler:

Sulakyurtlular, Sulakyurt`u Konuştu

Sulakyurtlular, Sulakyurt`u Konuştu

İlçenin Sorunları ve Yapılması Gerekenler Konuşuldu.

 

Sulakyurt İlçesi ve Köyleri Kalkınma Derneği yöneticileri, Ankara ve Kırıkkale’den gelerek Sulakyurt’ta ilçe yöneticileri ile birlik beraberlik toplantısı yaptı.
Sulakyurt İlçesi ve Köyleri Kalkınma Derneği Başkanı Ömer Terzi, Ali Fazıl Çakıroğlu, Erdal Çekik, İskender Gök, İşadamı Şahin Aydoğdu, Danacı Köyü Derneği, Akkuyu Köyü Derneği başkanları ve dernek yönetiminden kurulu üyeleri ilçeyi ziyaret ederek Sulakyurt Kaymakamı Hasan Ongu, Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin, İl Genel Meçlisi Üyesi Kadir Çakıroğlu ve bazı kurum yöneticileri ile Belediye Düğün Salonu’nda bir araya gelerek Sulakyurt’u masaya yatırarak istişare toplantısı yaptılar.
Sulakyurt’un Geleceği Parlak
Toplantıda verilen yemeğin ardından ilçenin sorunları dile getirilerek bilgi alışverişinde bulunuldu. Sulakyurt Belediye Başkanı Ali Şahin, ilçenin sorunlarını ve yapılan hizmetleri hakkında bilgiler vererek, ilçenin gelişmesi için yapılacak projeler için Sulakyurtlulardan ve sivil toplum kuruluşlarından beraberlik desteği istedi. Sulakyurt İlçe Kaymakamı Hasan Ongu ise ilçe sorunlarına ve çözüm yollarına yönelik konuşmasında, “Sulakyurt’a TOKİ Konutlarının gelmesi, Kırıkkale Üniversitesi’nin bir bölümünün de gelecek olması, Sulakyurt Cezaevinin ek binasının yapılması ve barajın yakında bitmesi halinde Sulakyurt’un ekonomisinin ve istihdamının artırmasıyla ilçemizin ufku açılacaktır” dedi.
Toplantıdan sonra katılımcılar Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na geçerek Sulakyurt’taki okullarda kurulan Akılı Tahta tanıtımını izlediler. İşadamı Şahin Aydoğdu da tam donanımlı 2 adet bilgisayarı okulun eğitim hizmetine bağışladı.


  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli
  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli