Anahtar Kelimeler:

Köstekli`ye Dişli Rakip

Köstekli`ye Dişli Rakip

Adnan Çatalok, Odalar Birliği Başkanlığı`na Adaylığını Açıkladı.

 

Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok, 2010 yılının Ocak ayında yapılacak olan Kırıkkale Odalar Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı.
Kahveciler Odası Başkanı Adnan Çatalok konuyla ilgili şunları söyledi: “Bu zamana kadar Kırıkkale esnafın hayalleri hep suya gitmiştir Kırıkkale esnafı beni bu göreve layık görür de bu kutsal göreve getirirlerse bu zamana kadar Kırıkkale esnafının hayallerini gerçekleştireceğim.”
Köstekli Bu Zamana Kadar Elle Tutulur Ne Yaptı?

“Şöyle ki yıllardır "Kırıkkale Esnaf Sanatkarının" kendi malı olarak bir esnaf sarayı olmamıştır, kaç devredir bu makamda görev yapan zatı muhteremler hiç mi çevre illere gidip de oradaki esnaf odalarını hiç mi görmemişler? Bir atasözü vardır üzüm üzüme bakarak kararır derler. Sayın Kırıkkale Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli bu zamana kadar Kırıkkale Esnaf Sanatkarı adına ne yapmış, hangi projeyi üretip de yürürlüğe koymuş bileniniz var mı?”

Esnaf Sarayının Arsası Kime Satıldı?

Çatalok, mevcut yönetimle ilgili ciddi iddialara da yer vererek “Kırıkkale Odalar Birliğine esnaf sarayı yapılması için  alınan arsalar kime peşkeş çekildi? Satılan arsaların paraları hangi bankada bloke edilmiş bileniniz var mı? Kısmet olur da Kırıkkale esnafının sevgisini kazanırsam, ilk işim esnaf sarayını kurmak olacak. Bütün esnaf odalarını aynı çatı altına toplamaya şimdiden söz veriyorum” diye konuştu.
Haberkale


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli