Anahtar Kelimeler:

Son Anda Yenildik

Son Anda Yenildik

Keçiörengücüspor`a Mağlup Olduk.

 

Türkiye Futbol Federasyonu Üçüncü Lig Üçüncü Grup’ta mücadele eden MKE Kırıkkalespor, Başkent deplasmanında Keçiörengücüspor’a 88. dakikada yediği golle 2-1 yenilerek haftayı puansız kapattı.
Haftaya girilirken beşinci sırada bulunan Keçiörengücü karşısında alacağı üç puanla rakibinin üzerinde yer alma şansını yakalama fırsatı bulan Kırıkkalespor ayağına kadar gelen fırsatı tepmiş oldu.
Keçiörengücü bu galibiyetle puanını 19’a çıkararak ligde dördüncü sıraya yükselirsen, MKE Kırıkkalespor iki basamak gerileyerek 14 puanla dokuzuncu sıraya indi.
Maça hızlı ve atak başlayan ev sahibi Keçiörengücü olurken, biz genelde savunmada kaldık ve rakip kalede bulduğumuz ani ataklarla gol pozisyonu bulmaya çalıştık. Bunda zaman zaman başarılı olsak da ele geçirmiş olduğumuz gol fırsatlarını iyi değerlendiremeyince sahadan 2-1’lik sonuçla mağlubiyetle ayrılmak zorunda kaldı.
Maçta ev sahibi Keçiörengücü rahat oynarken, zaman zaman gerginleşen ortamda futbolcuların birbirine karşı agresif davranması hakemin zamanında olaya müdahalesi ile önlendi.
Maça gelince ev sahibi takım ilk yarıda daha etkili bir futbol ortaya koyarken, biz savunmada dikkatli ve orta sahada pres bir yapan bir oyunla maça başladık. Karşılıklı her iki kalede yaşanan gol pozisyonlarından iki ekipte yararlanamazken, ilk yarıda her iki takımda karşılıklı ataklardan sonuç alamadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.
İkinci yarının başlaması ile savunmamızın bir anlık hatasından yararlanan İsmail Türk 47. dakikada Keçiörengücü’nü 1-0 öne geçiren golü atarken, ikinci yarıda gerginleşen oyunca takımımızdan Coşkun Ağrı maçın 73. dakikasında rakibine yaptığı sert hareket sonrası maçın hakeminden kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.
Maçın 78. dakikasında bu kez ani gelişen atağımızda Uğur Kütük, ceza sahası içinden sert ve düzgün vuruşla takımımızın beraberlik golünü attı ve maça 1-1’lik dengeyi getirdi. Maçın bundan sonraki dakikalarından her iki takımda karşılıklı ataklarla gol bulmaya çalıştı.
Maçın 1-1 sona ereceği düşünülürken, 90. dakikada savunmamızın hatasını iyi değerlendiren İsmail Türk kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak Keçiörengücü’nün sahadan 2-1 galip ayrılmasını sağladı.
Maçın bitiş düdüğü ile iki takım oyuncuları arasında gerginleşen ortam araya giren yönetici ve teknik heyetlerin yatıştırıcı tavrı ile daha fazla büyümeden önlendi. Kırıkkalespor umutlu geldiği Başkent deplasmanından haftayı puansız kapatarak Kırıkkale’ye döndü.
Gruptaki Diğer Maçlar
Beylerbeyi 1-1 Maltepespor
Orhangazispor 0-1 Anadolu Üsküdar
Darıca Gençler Bir. 2-1 Gölcükspor
İstanbul Kartal Bld. 2-1 Ankara Demirspor
Haberkale


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı