Anahtar Kelimeler:

Şizofren Genç Katliam Yaptı

Şizofren Genç Katliam Yaptı

2 Ağabeyini Boğazlarını Keserek Öldürdü.

 

Kırıkkale’de şizofren hastası olduğu bildirilen bir genç, kendisiyle aynı hastalığa sahip iki ağabeyinin boğazını keserek öldürdü.
Edinilen bilgiye göre, Selimözer Mahallesi`nde iki ağabeyi ile birlikte yaşayan şizofreni hastası A.N. (32), Ali Narin (35) ve Vahit Narin (38) adlı ağabeylerinin uyuduğu sırada bıçakla boğazlarını kesti. Ardından bavulunu toplayarak Karşıyaka Polis Karakolu`na teslim olan A.N, ağabeylerini öldürdüğünü söyledi. Eve gelen polis, iki kardeşin cesediyle karşılaştı. Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi morguna kaldırılan kardeşlerin cenazeleri daha sonra Ankara Adli Tıp Merkezi`ne gönderildi.
Komşuları da Şokta
Yaklaşık 10 yıldır şizofren hastası olan 3 kardeşin bakımını üstlendiğini açıklayan hayırsever Hasan Bekdemir, kardeşleri zamanında iğne vurarak sakinleştirdiklerini söyledi. Kardeşlerden A.N’nin 3 gün önce İstanbul Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi`nden taburcu olduğunu açıklayan Bekdemir, “A.N, çok sakindi. Bu şekilde bir şey beklemiyordum.” dedi. Öte yandan kardeşlerin dün akşam oldukça sakin olduğunu söyleyen bazı mahalle sakinleri, “Akşam mahallede oyun oynadılar ve bizlerden yemek istediler” şeklinde konuştular.


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli