Anahtar Kelimeler:

Otomobil Trene Çarptı

Otomobil Trene Çarptı

Kaza Sonucu 3 Kişi Hafif Yaralandı.

 

Haberkale yazarı ve diş hekimi Engin Cebecioğlu’nun eşi Emel Cebecioğlu, tren gelmesi sebebiyle hemzemin geçidin kapalı olmadığını fark etmeyip geçmek isteyince kaza yaptı. Yürekleri ağza getiren kazada trene vuran araçtan hafif yaralarla kurtulan Cebecioğlu, oğlu ve bir yakını tedavi altına alındı.
İstanbul Haydarpaşa’dan Tahran’a giden, makinistler Veysel Uçlu ve Emrah Yıldırım yönetimindeki 11512 sefer sayılı ‘Tahran Ekspresi’ne, Kırıkkale Merkez ile Bahçelievler Mahallesi’ni birbirine bağlayan kapalı hemzemin geçitten geçmek isteyen Emel Cebecioğlu yönetimindeki 06 FVF 76 plakalı otomobil yandan çarptı.
Bir Anlık Dalgınlık
Cebecioğlu’nun hemzemin geçidin kapalı olduğunu fark etmeyerek bir anlık dalgınlığıyla geçitten geçmek istemesi sonucu meydana gelen kazada, trene yandan çarpan otomobil geriye doğru 5 metre kadar savruldu. Kazada otomobili kullanan 41 yaşındaki Emel Cebecioğlu ile aynı araçta bulunan kızı ile 56 yaşındaki Ruhsal Şenses Balcı yaralı olarak Kırıkkale Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonucu araçta küçük çaplı maddi hasar meydana gelirken, herhangi bir can kaybı olmaması sevindirdi.
Geçmiş Olsun
Haberkale ailesi olarak meydana gelen üzücü kaza sebebiyle Cebecioğlu ailesine geçmiş olsun der, yaralıların en kısa sürede sağlıklarına kavuşmasını dileriz.


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı