Anahtar Kelimeler:

Dağ Başında Otobüsten Attılar

Dağ Başında Otobüsten Attılar

Otobüste Skandal! 2 Kız Üniversite Öğrencisini Otobüsten Attılar.

 

Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan iki kız öğrenci, Kırıkkale’den Ankara’ya gitmekte olan otobüsten Elmadağ civarında dövülerek atıldıkları gerekçesiyle polise şikâyette bulundu.
Kanal A’nın haberine göre 20 yaşındaki Şınar Süt ile 21 yaşındaki Handan Kaygusuz, Kırıkkale`den Ankara`ya gideceklerdi. İki üniversite öğrencisi bunun için bir yolcu otobüsüne bindiler; ancak otobüs tıklım tıklım doluydu. Üniversite öğrencisi genç kızlar, otobüse binerken kendilerine ayakta gidileceğinin söylenmediğini belirterek paralarının iade edilmesini istediler. Otobüs şoförü ve muavin tarafından istekleri kabul edilmeyen ve paraları verilmeyen genç kızlar, Elmadağ civarında ıssız bir yerde otobüsten dövülerek aşağı fırlatıldıklarını iddia ettiler.
Polise Başvurdular
Kırıkkale Üniversitesi öğrencisi Şınar Süt ve Handan Kaygusuz, daha sonra kendi imkânlarıyla Ankara’ya gelerek Ankara polisine olaya karışan otobüs firması ve çalışanlarını şikâyet ettiler. Yaşadıkları şoku üzerlerinden atamayan üniversite öğrencisi genç kızlar, haklarını her türlü yasal yolla arayacaklarını belirttiler.
Haberkale
 


  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu