Anahtar Kelimeler:

Sönmez: Sözünü Tut Faik!

Sönmez: Sözünü Tut Faik!

Mahmut Tuncer Show`a Katıldı, Yardım Sözü Aldı, Ama Yardımı Alamadı.

 

17 Ekim 2009 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Mahmut Tuncer’in sunduğu ‘Mahmut Tuncer Show’ adlı programa kayınvalidesi ile barışmak için katılan Kırıkkaleli Yaşar Sönmez’e, telefon bağlantısı ile yatak odası, buzdolabı, çamaşır makinesi ve televizyon sözü veren konuk sanatçı Safiye Soyman’ın eşi Faik Öztürk’ün, aradan yaklaşık 2 hafta geçmesine rağmen verdiği sözünü tutmadığı iddia edildi.
Programa katılan Yaşar Sönmez isimli vatandaş, program sonrası kendilerine verilen numara ile Faik Sönmez’e ulaşmaya çalıştıklarını, fakat Sönmez tarafından atlatıldıklarını iddia etti. Sönmez, “Bizim amacımız kayınvalidem ile barışıp iş bulmaktı. Telefon ile canlı yayına bağlanan Faik Sönmez, bize eşya sözü verdi. Aradan 2 hafta geçti. Kendisini aradığımız zaman ‘Ben şu an yurt dışındayım, şu an şuradayım’ gibi aldatmacalar yapıyor. Bizim üzerimizden reklâm yaptı” dedi.
Rencide Oluyorum
Programı izleyenler ve yakın arkadaşları tarafından eşyaların gelmediği gerekçesi ile rencide olduğunu ifade eden Sönmez, “Çevremdekiler eşyaları aldın mı? diye soruyorlar. Ben de yok deyince benimle dalga geçiyorlar. Keşke ben de arasaydım ev, araba ve işi veriyorum. En azından adımızı reklam ederdik” diyorlar. Benim de haliyle moralim bozuluyor. Yine aynı şekilde programa telefon ile bağlanan Sakaryaspor’ un eski futbolcusu Hüseyin Demir de koltuk takımı sözü verdi. O da aynı Faik Öztürk gibi bizim üzerimizden reklâm yaptı. O da sözünü tutmadı” şeklinde konuştu.
Haberkale


  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu