Anahtar Kelimeler:

Bilardo Turnuvası Yapılacak

Bilardo Turnuvası Yapılacak

23-25 Ekim Tarihlerinde Bilardo Turnuvası Düzenlenecek.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciğinin 2009 faaliyet programında yer alan Cumhuriyet Kupası bilardo turnuvası başlıyor.
23-25 Ekim 2009 tarihlerinde Ejder Bilardo Salonunda düzenlenecek olan turnuvaya çok sayıda kişinin katılması bekleniyor. Turnuvayı düzenleme amaçlarının sporu ve sporcuyu teşvik etmenin yanında sosyal bir dayanışma sağlamak olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Lale Öztürk, “İlimizde sportif etkinliklere katkıda bulunmak ve gençlere heyecan yaşatmak için 2009 yılının ilkini düzenleyeceğimiz etkinliği bundan sonra da tekrar ederek geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
SORUMLULUKLARI YERİNE GETİRECEĞİZ
Lale Öztürk, “Bir beyin jimnastiği olan bilardo sporunun gençlerimizin düşünce ekseninde yaratıcılık katacağına inanıyoruz. Tüm gençlerimizi, esnaflarımızı ve bilardo severleri etkinliğe katılmaya davet ediyoruz.” şeklinde konuştu. Organizasyonların devamının geleceğini belirten Bilardo İl Temsilcisi Seyit Ahmet Acar, “Gençlerimizin düşünce eksenli sportif alanlara çekilmesi konusunda bugüne kadar üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getirmeye çalıştık. Bundan sonra da geleneksel hale gelecek olan bu etkinliğin bir ayağı olmaktan dolayı da mutluyuz” diye konuştu.
GURUR VERİCİ
Acar, “Hedefimiz gençlerimizi kahve köşelerinden kurtarıp bilardo sporu ile birlikte şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Kırıkkale’de bilardo sporu imkansızlıklara rağmen Türkiye Birincisi çıkarmıştır. Kırıkkale’den Türkiye birincisi çıkarmak bizim için gurur vericidir. Kırıkkale’de yaklaşık 100’e yakın lisanslı sporcumuz var. Bu sporcularımız kendi imkanları dahilinde çalışmalarını yapmaktadırlar. Asıl hedeflerinin bu sporculara gerekli alt yapıyı hazırlayarak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde ve okullarda antrenmanlarını orada yapmalarını sağlamaktır” dedi.


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli