Anahtar Kelimeler:

Sungur`un Oğlu Kaçırıldı

Sungur`un Oğlu Kaçırıldı

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur`un Oğlu Kaçırıldı.

 

Bu haber ilk önce Haberkale.com`da! İlk bilen sizsiniz!
Kırıkkale’ye bağlı Yahşihan ilçesinin Belediye Başkanı Ahmet Sungur’un 16 yaşındaki oğlu fidye için kaçırıldı.  Sungur’un oğlu M. Sungur, okula giriş saatinde S.T. tarafından silah zoruyla kaçırıldı.
Sabah erken saatlerden evden çıkarak okula gelen M. Sungur’un, okula girerken yanına yaklaşan S.T tarafından silah zoruyla kaçırıldığı iddia edildi. M. Sungur’un, kendisinin bağ evinde ayaklarının bağlanarak bırakıldığı ve kendi imkânları ile kurtularak, bağ evi yakınlarında bulunan bir vatandaşın evine geldiği öğrenildi. Olay sonrasında evine geldiği vatandaşın telefonundan jandarmaya ulaşan M. Sungur, öğle saatlerinde jandarmaya getirildi. Oğlunun kaçırıldığı haberini alır almaz Yahşihan Jandarma Komutanlığı’na gelen Başkan Sungur ve beraberindekiler, M. Sungur’u teslim aldılar ve şikâyetçi oldular.
Fidye İstemiş
Başkanın oğlunu kaçırdığı iddiası ile S.T’nin arama çalışmaları başlatılırken, M. Sungur’u kaçırdığı iddia edilen S.T’nin Belediye Başkanı Ahmet Sungur’dan 70 bin TL fidye istediği iddia edildi.


  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı