Anahtar Kelimeler:

Başkal`a Veda Töreni

Başkal`a Veda Töreni

İşyeri Önünde Tören Düzenlendi.

 

Ankara-Kırıkkale karayolunun 14. kilometresinde arabasının aşırı hız nedeniyle kaza yapması sonrasında yaşamını yitiren Türk Sağlık-Sen Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Başkal için işyeri olan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde veda töreni düzenlendi.

Kırıkkale Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi önünde bugün matem vardı. Ankara dönüşü Kırıkkale sınırları içerisinde kaza yaparak yaşamını yitiren, Türk Sağlık-Sen Kırıkkale şube başkanı Mustafa Başkal son kez mesaiye geldi. Arkadaşlarının omuzlarında hastanenin bahçesine getirilen Başkal, son kez işe geldi ve mesai arkadaşlarına veda etti. Gencinden yaşlısına, hastasından, hastane çalışanlarına kadar herkesin katıldığı veda töreninde Başkal 37 yaşında son yolculuğuna uğurlandı. Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz ve bürokrasinin diğer üyeleri de törene katıldı.
Eşini Yalnız Bırakmadı
Hastane önünde gerçekleştirilen törene aynı kazada yaralanan ve tedavi altına alınan Başkal’ın eşi Ganime Başkal da katılarak kocasının son iş gününde onu yalnız bırakmadı. Tören sonrasında Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner ve Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Mustafa Başkal`ın eşi Ganime Başkal`a taziye dileklerinde bulundular. Hastane önündeki törenin ardından Başkal`ın cenazesi önce evine sonra Kırıkkale Çarşı Camii’ne cenaze namazına götürüldü.


  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli