Anahtar Kelimeler:

Babaannenin Katil Zanlısı Torun Çıktı

Babaannenin Katil Zanlısı Torun Çıktı

Kendisini Erkek Arkadaşıyla Gören Babaannesini Öldürdü.

 

3 yıl önce öldürülen 62 yaşındaki kadının katil Kırıkkale Üniversitesi’nde okuyan zanlısı torunu çıktı. Üniversite öğrencisi kız cinayeti itiraf ederken, “Ailemden çok şiddet görüyordum. Babaannem beni erkek arkadaşımla parkta otururken görmüştü. Aileme söyleseydi beni yine döveceklerdi bu nedenle onu öldürdüm” dedi.
Esenyurt’ta, Emine Sevim Pulut (62), 9 Kasım 2006’da, öldürülmüş olarak bulundu. Polis eve gidip gelenleri tek tek incelemeden geçirdi. Bir sonuç çıkmayınca polis dikkatini, Pulut’un oğulları, eşleri ve torunlarıyla birlikte oturduğu 5 katlı binada yaşayanlara çevirdi. Dedektifler, Pulut’un bir barda yaşanan cinayet olayıyla ilgili hapse giren oğlu Erol’un şimdi 19 yaşında olan kızı Tuğçe Y.’nin sorulara aşırı tepkiler verdiğini tespit etti. Tuğçe Y. takibe alındı.
Yakalatan Konuşmalar
Soruşturma sırasında Kırıkkale Üniversitesi’ni kazanan Tuğçe Y. okumak için İstanbul’dan ayrıldı. Tuğçe Y.’yi takip Kırıkkale’de de sürdü. Kendini yerden yere atarak cinayete çok üzüldüğünü belirten Tuğçe Y.’nin okul arkadaşlarına, “Babaannemi hiç sevmezdim. Kim öldürmüşse iyi yapmış” demesi üzerine polis operasyon için düğmeye bastı. Gözaltına alınan Tuğçe Y. İstanbul’a getirildi.
Polis Harekete Geçti
17 saatlik sorguda cinayeti itiraf eden Tuğçe Y. şöyle dedi: “Üzerimde baskı vardı. Babam cezaevine girdikten sonra baskı daha da arttı. Erkek arkadaşımla parkta otururken babaannem beni gördü. Babaannemin yanına gidip konuyu konuşmak istedim. Ancak bana bağırmaya başladı ve olanları herkese anlatacağını söyleyince kendimi kaybettim. Onu yere yıkıp başına keserle vurdum. Yere düşünce ellerimle boğdum.” Adliyeye sevk edilen Tuğçe Y., cinayeti işlediğinde yaşı küçük olduğu için çocuk mahkemesinde yargılanacak.
Haberkale


  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı