Anahtar Kelimeler:

Futsal İlgi Odağı

Futsal İlgi Odağı

Kırıkkale, Futsal Turnuvasına Kilitlendi.

 

Muhasebecisinden fırıncısına, bankacısından sağlık çalışanına, bürokratından belediye işçisine tüm Kırıkkale’yi ortak bir paydada buluşturan Futsal büyük bir heyecanla başladı. Kırıkkale’de yerel yayın yapan Bayrak Gazetesi ile Yahşihan Belediyesi tarafından ortaklaşa organize edilen Futsal turnuvası, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner`in başlama vuruşu ile start aldı.
Kırıkkale Lisesi spor salonunda start alan Futsal`a Kırıkkale`den 40 takım başvurdu. İlk günde salonu dolduran sporseverler unutulmaz bir akşam yaşadılar. Turnuvaya katılan takımlar oynadıkları futbol ile profesyonel futbolculara taş çıkardılar. İlk startı veren Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, bu gibi organizasyonlar ile şehrin önünün açıldığını ve halkın birliktelik içerisinde bu tür organizasyonlara geniş katılım sağladığını ifade etti. Güner, “Kırıkkale genç ve bu tür çalışmalara aç bir şehir. Futbolda bu şehir için vazgeçilmezler arasında yer alıyor. Bugün burada gördüğüm birlik beraberlik, inanıyorum ki turnuva sonuna kadar en ufak tatsız bir olay yaşanmadan devam edecektir. Turnuvaya katılan bütün takımlara şimdiden başarılar diliyorum. Ayrıca turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. 
Turnuvada Perşembe günü yapılan maçlarda İl Özel İdaresi, Bayındırlık İl Müdürlüğü’ne 4-3 yenilirken; Yol-İş Sendikası, Kırıkkale Barosu’nu 8-1 gibi farklı bir skorla yendi. Dün yapılan maçlarda ise Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, 3-0 yenildiği Yüksek İhtisas Hastanesi’ni attığı gollerle 5-3 yenerken; Karadenizliler Derneği, Dörtgen Bilgisayar’ı 10-6 ile geçti.


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli