Anahtar Kelimeler:

Deri ve Fitre Kurumu Değiliz

Deri ve Fitre Kurumu Değiliz

Türk Hava Kurumu İmaj Yeniliyor, Hava Sporlarını Özendiriyor.

 

Kırıkkale Türk Hava Kurumu (THK) Öğretmen Evi Pembe Salonda bir toplantı düzenledi. Toplantıya katılan okullara THK tarafından kavurma gönderildi. Düzenlenen toplantıda konuşan THK Kırıkkale İl Başkanı Aydın Keleş, “Türk Hava Kurumu denilince akla ilk olarak gelen kurban derileri, fitre ve zekât zarflarını yok etmemiz gerekiyor. Çünkü bizim asıl ve ilk işimiz hava sporları” dedi.
Toplantıya, Vali Yardımcısı Ali Çetin, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker ve çok sayıda okul müdürü ile öğretmenler katıldı. Yemekli olan toplantıda bir konuşma yapan THK Şube Başkanı Keleş, “Türk Hava Kurumu denilince akla ilk olarak gelen kurban derileri, fitre ve zekat zarflarını yok etmemiz gerekiyor. Çünkü bizim asıl ve ilk işimiz hava sporları. Bizim bir diğer işimiz de öğrencileri kötü alışkanlıklardan kurtarıp hava sporlarına yöneltmek. Geçen yıl 500 öğrencimiz modern uçak kurslarına katıldı. 75 öğrencimiz paraşüt kurslarına katıldı” şeklinde konuştu.
90 Milyar Gelir Elde Ettik
Yaptıkları hava sporlarının dışında fakir ve ihtiyaç sahibi olan ailelere de yardım ettiklerini dile getire Keleş, “Elbette fakir ve ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek her kesin görevi olduğu gibi bizimde görevimiz. Bu yıl ilimizde 90 milyara gelir elde edildi. Tabi ki insanlar bu yardımların nereye gittiğini soruyor. Bu yardımların bir kısmı ilimizin merkezine geliyor. Gelen parada Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından Bahşılı, Yahşiyan ve merkezdeki fakir ve yardıma muhtaç ailelere veriliyor” dedi. Keleş ayrıca, bu yardımların toplanmasında en büyük etkenin okullar olduğunu dile getirerek okulların THK’nın eli ayağı odluğunu ifade etti.


  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Perşembe 23.4 ° / 12.8 ° Güneşli