Anahtar Kelimeler:

Ulaşımda Büyük Kaos

Ulaşımda Büyük Kaos

Şehir İçi Otobüsler 4 Gündür Çalışmıyor.

 

Kırıkkale’de şehir içi toplu taşıma işini yapılan ihalede kazanan YÖN firması, Perşembe gününe kadar araçları ve terminal binasını bakıma alınca Kırıkkaleli vatandaş 4 gündür otobüssüz kaldı.
Şehir içi toplu taşıma işini ihaleyle alan YÖN isimli firma, eski firma ACE’nin görev süresinin dolduğu Cuma gününden sonra araçları ve terminal binasını bakıma almasıyla Kırıkkaleli vatandaşları zor durumda bıraktı. Tüm şehir içi otobüsler bir anda hizmetten çekilince, başta kampus hattını kullanan üniversite öğrenci ve öğretim üyeleri olmak üzere, şehir içi otobüslerle ulaşım sağlayan Kırıkkaleli vatandaşlar büyük sıkıntı yaşadı.
Ulaşımda büyük kaos içine atılan Kırıkkaleli vatandaşlar, Kırıkkale Belediyesi’nin duruma seyirci kalmasına tepki gösterdiler. Hizmet veren tüm otobüslerin aynı anda bakıma alınıp, vatandaşın mağdur olmasına göz yuman Belediye yönetimine tepki gösteren vatandaşlar, “bizleri minibüslere binmeye mecbur bıraktılar. Burada da çeşitli düzensizlikler mevcut. Neden bir firma bıraktığı zaman diğeri hemen başlamadı ve bu durumdan da vatandaşlar haberdar edilmedi, aklımız almıyor. Devlette devamlılık esastır” diye konuştular.


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli