Anahtar Kelimeler:

Tek Hedef: Galibiyet

Tek Hedef: Galibiyet

Kırıkkalespor, Demirspor Maçı Hazırlıklarını Sürdürüyor.

 

MKE Kırıkkalespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarına başladı.
Kırmızı-lacivertli takım, geçen hafta kendi sahasında 2-1 yenildiği Kartal Belediyespor maçının ardından bu hafta Ankara ekibi Ankara Demirspor’a deplasmanda konuk olacak. Fikret Karabudak Stadı’nda yaptığı antrenmanlarla Ankara derbisinde karşılaşacağı Ankara Demirspor maçının hazırlıklarına başlayan Kırıkkalespor’da, kondisyon ağırlıklı bir idman yapıldı. Düz koşu ile başlayan idmanda, gruplar halinde top çalışması ve çift kale maç yapıldı.
Fikret Karabudak Stadı’nda Teknik Direktör Atilla Gerin nezaretinde yapılan antrenmanda oyuncular düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. Ankara Demirspor’un zor bir takım olduğunu ifade eden Atilla Gerin, Ankara Demirspor ile yapacağımız zorlu maçın hazırlıklarını Fikret Karabudak Stadı’nda sıkı bir şekilde sürdürdüklerini ifade etti.
Hedef 3 Puan
Kırıkkale’ye 3 puan ile döneceklerini vurgulayan Gerin, Kırıkkalespor’un puan kaybetmeden oyun oynayacağını söyledi. Gerin, “Ankara Demirspor karşısında iyi mücadele ederek kazanmak için sahaya çıkacağız ve Kırıkkale’ye kazanarak dönmek istiyoruz. Bunun için bütün hazırlıklarımızı ve antrenmanlarımızı bu maça göre yapıyoruz. Umuyorum ki bu maçtan iyi bir sonuçla Kırıkkale’ye döneceğiz” dedi.
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli