Anahtar Kelimeler:

Sağ Elin Verdiğini Cümle Alem Gördü

Sağ Elin Verdiğini Cümle Alem Gördü

Melih Gökçek`in Oğlu Osman Gökçek`ten Kırıkkale`de Yardım Şov!

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı’nı Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek, Kimse Yok mu Derneği ve Kırıkkale Yağmur Eğitim Gönüllüleri Derneği ile bir araya gelip yanlarına basın mensuplarını da alarak yardım şov yaptı. Kırıkkale’de gittikleri evlerde yoksul vatandaşların çocuklarına kıyafetler veren oğul Gökçek, onları kameralar önünde giyindirmeyi ihmal etmedi.  
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in 26 yaşındaki oğlu Osman Gökçek babasının izinden gidiyor. Yerel seçimlerde AKP’den Çankaya Belediye Başkanlığına adaylık denemesi bulunan oğul Gökçek, göstere göstere yardım yapmada babasını da geçti. Kırıkkale’deki yoksul ailelere beraberinde basın mensuplarıyla ‘yardım’ yapmaya giden Osman Gökçek, kameralar önünde vatandaşlara gıda, elbise ve para yardımı yaptı. Yoksul ailelerin evine kameralarla gidip rencide eder miyim diye düşünmeyen oğul Gökçek, basının önünde yoksul vatandaşların çocuklarını giydirmeyi de ihmal etmedi.
Yardım Dersi de Verdi
Kameralı yardım şovunda bir de açıklama yapan Osman Gökçek, yardım vermenin gerekliliğini anlattı. Herkesin bütçesine göre az ya da çok yardım etmesi gerektiğini ifade eden Gökçek, “Başarı için çevre faktörlerimizi de iyileştirmek zorundayız. Çünkü insan sosyal bir varlıktır. Çevresindeki tüm olaylardan direk veya dolaylı etkilenir. Bu etkileşme insana zarar verdiği gibi zirveye çıkmasına da yardımcı olur. Dayanışmalar sayesinde toplumlar ve ülkeler kalkınır. Bireylerin beraber hareket etmeleri elbette ülkemiz için çok faydalı olur, buna en güzel örnek Kurtuluş Savaşıdır. Birlik ve beraberlik içinde olan toplum kendi kendini yönetir, dışarıdan müdahalelere izin vermez. Karşılaşılan sorunlar daha çabuk çözülür ve gelişmek için gerekli şartlar kolayca aşılır. Kısaca ülkemizin dünya ülkeleri arasında önemli bir yere gelmesi için, toplum olarak bir dayanışma içinde olmalıyız” şeklinde konuştu.
Haberkale


  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli