Anahtar Kelimeler:

DP ve ANAP Birleşmesine Az Kaldı

DP ve ANAP Birleşmesine Az Kaldı

Adem Tonga: DP`yi İzleyin.

 

Anavatan Partisi ile Demokratik Parti’nin birleşmesine sayılı günler kaldı. Demokrat Parti İl Başkanı Adem Tonga, Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz İbrahim Çelebi ile beraber düzenledikleri basın toplantısında “Kırıkkaleli vatandaşlarımızdan tek isteğim Demokrat Parti’yi izleyin” dedi.

Demokrat Parti binasında yapılan toplantıya Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz İbrahim Çelebi, Demokrat Parti İl Başkanı Adem Tonga, Demokrat Parti Merkez ilçe Başkanı Hayati Çimen, Demokrat Parti Merkez ilçe eski Başkanı Adnan Abalı ve partililerin katıldığı toplantıda AKP zihniyetinin bitmesi gerektiğini söyleyen Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz İbrahim Çelebi “2002 seçimlerinden bu yana hükümette AKP var. 26 yıldır hasreti gidermek için, aramızdaki kırgınlığı dargınlığı bitirmek için Demokrat Parti ile birleşme kararı aldık” sözlerine yer verdi.
Demokrat Parti’yi İzleyin
Anavatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı hemşerimiz İbrahim Çelebi “15 Eylül’de parti genel başkanlarının da katılacağı birleşmeyi gerçekleştirip, daha sonra iftar yemeği yiyeceğiz. Türk siyaseti laf çekişmesi içerisinde gidiyor, bu çekişme kimseye bir fayda sağlamaz. Türk siyasetinin açığını kapatmak için geliyoruz. Merkez sağda birleşerek oyumuzu daha da yükseltmek istiyoruz. Sadece bizim kongrelerimizden dolayı bu birleşme gecikmiştir. Türk milletine ve Kırıkkale halkına hayırlı uğurlu olsun. Kırıkkaleli vatandaşlarımızdan tek isteğim Demokrat Parti’yi izleyin" ifadelerine yer verdi.
Haberkale


  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli
  • Salı 29.4 ° / 18.3 ° Güneşli