Anahtar Kelimeler:

E-Belediye`ye Merhaba

E-Belediye`ye Merhaba

Kırıkkale Belediyesi, E-Belediye Hizmetleri Vermeye Başlıyor.

 

Kırıkkale Belediyesi online hizmetleri başlıyor. “İnternet Belediyeciliği” uygulaması ile su faturaları internet üzerinden bir tuşa basarak ödenebilecek. Çalışmayla ilgili aksaklıkların giderildiğini belirten Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy bundan sonra Kırıkkalelilerin su faturasını internet olan her yerden yatırabileceklerini kaydetti.
Belediye hizmetlerinin daha çağdaş bir şekilde sunulması ve sorunların çözümünde hızlı ve doğru kararlar verilmesini amaçlayan e-belediye sistemi Kırıkkale’de uygulamaya geçti. Kırıkkale Belediyesi’nin su faturaları bundan sonra internet üzerinden yapılabilecek. Kırıkkale Belediyesi konuyla ilgili tüm çalışmalarını tamamlayarak sistemi vatandaşların hizmetine sundu. Su faturasını ödemek isteyen vatandaşlar belediyenin web adresine girerek e-belediye bölümünden işlemini gerçekleştirebilecek.
Değişim Yaşanacak

E-belediye bünyesinde yapılan çalışmanın tüm altyapı işlemlerinin tamamlandığına işaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Harun Ulusoy, sistemdeki bankalarla protokol gibi aksaklıklarında giderildiğini kaydetti. Ulusoy “e-belediye sayesinde, iş yapma kültüründe değişim, teknolojik değişim, iş sürecinde değişim, organizasyon da değişim yaşanacaktır. e-belediye sayesinde tüm bilgiler bir yöneticide birikmesinin de önüne geçecektir. Vatandaşlarımız internet üzerinden su faturalarını ödeme gibi işlemlerini gerçekleştirecektir” dedi.
7 Gün 24 Saat

İnteraktif belediyeciliğe adım attıklarını söyleyen Başkan Yardımcısı Ulusoy “Gelişen teknoloji hayatımıza birçok yeniliği hızlı bir biçimde entegre etmeye devam etmektedir. Bunlardan biri de e-belediye uygulamasıdır. Bu uygulamayla belediyemizle olan her türlü iletişiminiz elektronik ortama taşınmaya başlanmıştır. İnternetin bulunduğu dünyanın herhangi bir yerinden 7 gün 24 saat Kırıkkale Belediyesi e-belediye sistemine bağlanabilir işlemini yapabilir. E-belediye uygulaması ücretsiz olup bu hizmetten yararlanabilmek için Kırıkkale Belediyesi`nde herhangi bir biriminde mükellef kaydınız ve mükellef sicil kartınızın olması yeterlidir” dedi.
Haberkale


  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli