Anahtar Kelimeler:

Sıkıştırılan Otomobil Takla Attı

Sıkıştırılan Otomobil Takla Attı

Bir Aile Ölümden Döndü.

 

Kırıkkale – Kayseri karayolunda Kırıkkale şehir girişine yakın Bağdat köprü üzerinden geçen bir otomobil, başka bir aracın sıkıştırması sonucu refüje çarparak takla attı.
Saat 17:00 civarında Ankara’ya gitmekte olan 06 Z 4673 plakalı otomobil köprü üzerinde orta refüje çarparak takla attı. Otomobil içerisinde bulunan şoför Mehmet Kahyaoğlu yara almazken, eşi Cennet Kahyaoğlu acil 112 Ambulansla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi atına alındı.
Şoför Mehmet kahyaoğlu olayı şöyle anlattı: ”ben normal seyrederken bu köprüdeki ışıklara yaklaştığım anda yandan gelen araç beni sıkıştırdı birden orta refüje çarptım oradan havada uçtuğumuzu gördüm, sonra ters dönmüşüz. otomobilimden zorla beni, eşimi ve kızımı çıkardılar. ambulansla eşimi götürdüler. Benim de kafam ağrıyor ama iyiyim. Bizi sıkıştıran otomobilinin plakasını alamadım kaçtı gitti, bizi mahvetti.”.
Kırıkkale şehir girişine yakın Bağdat köprü mevkiindeki kazada hasarlı aracı kurtarıcıya yükleme esnasında trafik 30 dakika durduruldu sonra tekrar açıldı.
Haberkale


  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli