Anahtar Kelimeler:

Atılım`lı Gençlerden Kitap Kampanyası

Atılım`lı Gençlerden Kitap Kampanyası

Atılım Üniversiteliler, Keskin`de Bir Okula Kütüphane Kuruyor.

 

Ankara Atılım Üniversitesi bünyesinde bulunan Atılımcı Hukukçular Kulübü’ne üye öğrenciler, başlattıkları kampanyayla Keskin’de bulunan Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na kütüphane kuruyor.
Kırıkkale’de eğitim veren kurumların en büyük sıkıntılarından biri olan kütüphane eksikliği uzun zamandır bazı kesimlerin ilgisini çekmiş durumda. Okullarımızdaki bu eksiği gidermek amacıyla duyarlı vatandaşlarımızın sarf ettiği emekler üzerine bazı okullarımızda kütüphane eksikleri giderildi. Ancak ilçe ve köy okullarında büyük bir sıkıntı olarak devam eden bu eksik, Atılım Üniversitesi’nde okuyan Hukuk Fakültesi öğrencilerinin gözlerinden kaçmadı ve öğrenciler büyük bir duyarlılık göstererek bir okulumuzun kütüphane eksiğini giderme kararı aldı.
Tüm Türkiye’den Kitap Topluyorlar

Ulusal çapta ziyaret edilen internet sitelerinde ilan edilerek başlatılan kampanyaya Türkiye genelinden katılım var. Duyarlı hukuk öğrencilerinin başlattığı bu kampanyaya kısa sürede büyük ilgi göstererek Türkiye’nin her yerinden kitap bağışı yapan vatandaşlar, bölgesel temsilciler oluşturarak kitapların toplanmasını da kolaylaştırdılar. Kampanya ile toplanan kitapların 1 aylık süre zarfı sonunda yeni eğitim-öğretim yılı başında Keskin Cumhuriyet İlköğretim Okulu’na teslim edilmesi planlanıyor.
Haberkale


  • Pazartesi 17.4 ° / 8.9 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 19 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.3 ° / 10.8 ° Güneşli