Anahtar Kelimeler:

Türk Metal`den Rest

Türk Metal`den Rest

Genel Başkan Pevrul Kavlak: Veremeyeceğimiz Hesap Yok.

 

Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak yaptığı basın toplantısında “Hesabını veremeyeceğimiz tek kuruş yoktur”

Türk-İş Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, son günlerde Ergenekon İddianamesine dayanılarak yapılan ve bir basın toplantısı düzenledi. Genel Başkan Kavlak “Biz, sendikamızın ve bizlerin onurunu yaralayan bu haberleri yapan arkadaşların, onuruna ne kadar saygı duyuyorsak, onlar da bizim onurumuza saygı duymalıdır. Biz sendika olarak, hiçbir zaman bu soruşturmanın kapsama alanı içinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız. Bu şekilde anılmak da istemiyoruz. Bizim hesabını veremeyeceğimiz tek kuruş yoktur…Yaptığımız her harcamanın, her ödemenin bilgileri ve belgeleri kayıtlarımızda mevcuttur..Kısaca söylemek gerekirse, bizlerin boğazından haram lokma geçmemiştir” şeklinde konuştu.
Herkesin Bir Onuru Var
Genel Başkan Kavlak, sendikanın ‘faaliyet dışı’ bir harcaması olmadığını belirterek “Üyelerimize, onların eş ve çocuklarına sunmuş olduğumuz yatırımlar ve hizmetler mi sendika dışı faaliyet? Bir insan için ‘Onur’ hayat içinde taşıdığı, taşıyacağı en büyük değerdir. ‘Onurlu Bir Yaşam’ ise en büyük hedeftir. Bu hedefi taşımayan, taşıyamayan insanlar, haklarında söylenen her iddiayı, her kötü sözü, her türlü aşağılamayı hak etmiş demektir. İşte bizler, Türk Metal Sendikası’nın yöneticileri olarak, bu kategoride yer alan insanlar ve yöneticiler değiliz. Son günlerde bazı medya organlarında, sendikamızı hedef alan ve hedef gösteren yayınlar yapıldığına şahit oluyoruz. Üzülerek ifade edeyim ki, Sendikamıza dolayısıyla bizlerin şahsına karşı ağır ithamlarda ve imalarda bulunanlar, bu haberleri hazırlamadan önce bizim görüşümüzü almıyor, bizim bilgimize başvurmuyor. Bunun adı yargısız infaz değil de nedir? Oysa her an basın müşavirliğimiz aracılığıyla sendikamıza ve bizlere ulaşmak mümkündür. Bir telefonla bizden doğru bilgileri alabilirler” dedi.
Haberkale


  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı